


Tipu oksalla -salaatti
15 min
Tipu oksalla -salaatti saa jokaisen lapsen maistamaan kasviksia. Tipun riisinuudelihöyhenpeite maustetaan itämaisittain kalakastikkeella ja limemehulla.
Reseptin ainekset
4
50-70 g
riisinuudelia
1
pieni parsakaali
kourallinen sokeriherneenpalkoja
1
retiisi
1
porkkana
Kastike
½ dl
limen mehua
2 rkl
kalakastiketta
2 rkl
soijakastiketta
1 tl
ruokosokeria
½ tl
raastettua inkivääriä
1. Pehmitä riisinuudelit, pilkotut parsakaalit ja sokeriherneenpalot kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
2. Viipaloi retiisi ja suikaloi kuorittu porkkana.
4. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja pyöräytä salaatin ainekset erikseen kastikkeessa.
3. Kokoa salaatiksi kuvan ohjeen mukaisesti ja nauti tipu oksalla -salaatti heti.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat