6 unelmien huvilaa, joihin on yksinkertaisesti pakko päästä kurkistamaan sisään

6 unelmien huvilaa, joihin on yksinkertaisesti pakko päästä kurkistamaan sisään
Ranskalaistyylinen pitsihuvila, keltainen mansardikaunotar ja satumainen jugendhuvila. Ei ihme, että asukkaat ovat näiden talojen vuoksi jättäneet taakseen modernit omakotitalonsa tai tirauttaneet kyyneleen jos toisenkin.
Julkaistu: 13.6.2019

1. Mikä mansardikaunotar!

Tuija ja Lauri tekivät unelmastaan totta, vaikka ystävät ja sukulaiset kummastelivatkin heidän intoaan hankkia vanha mansardikattoinen huvila. Tutustu vuonna 1919 valmistuneeseen taloon ja sen tarinaan.

2. Äiti, kolme pientä lasta ja 650 neliön rämä pitsihuvila

Ranskalaistyylinen pitsihuvila hurmasi Annan. Nyt yksinhuoltajalla on kolme pientä lasta, kuusipäiväinen työviikko ja satoja neliöitä remontoitavaa. Tämän talon tarina on pakko lukea!

3. Huvila ja sen 896 ikkunaruutua

Villa Ylänteen suojeltua julkisivua koristavat lukuisat yksityiskohdat, joiden työmäärässä ei ole säästelty. Kurkista taloon ja lue, miten Terhi ja Jukka päätyivät asumaan sitä.

4. Ooh mitkä ikkunat

Kuvataiteilija Viivi Varesvuon perheen upea 250-neliöinen huvila on rakennettu 1920-luvulla ja sitä on kunnostettu 1990-luvulta alkaen. Kurkista sisään ja katso ihanat kuvat.

5. Huvila satumaisessa valossa

Satumainen jugendhuvila omenapuiden katveessa sai asukkaat jättämään modernin omakotitalon Espoossa. Tämä upea huvila on täynnä taidetta ja antiikkia. Innostuitko? Kurkista sisään ja lue juttu.

6. Lapsiperhearki rullaa jugendtalossa

Kun Loimaan keskustassa sijaitseva jugendtalo tuli myyntiin, Pirjo ei saanut taloa mielestään. "Purskahdin itkuun miettiessäni, että taloon muuttaa joku toinen perhe. Olimme käyneet jo ainakin kuudessa talonäytössä ja hävinneet tarjouskilpailun joka kerta." Lue juttu ja ihastu värikkäästi sisustettuun taloon.
Kommentoi »