Tervetuloa, joulu! 6 x hurmaava jouluinen sisäänkäynti
Piha ja puutarha
Tervetuloa, joulu! 6 x hurmaava jouluinen sisäänkäynti
Havukranssi ovessa, pieni joulupuu ja hämärässä loistavat lyhdyt portailla. Kuuletko jo kulkusten kilinän? Kodin sisäänkäynnistä saa luotua jouluisen monella tapaa. Kokosimme ihanat kuvat – nyt joulu saa tulla!
Julkaistu 25.11.2020
Meillä kotona

1. Käy sisään joulusatuun

Punaisen mökin ovella vieraat toivottaa tervetulleeksi reilun metrin kokoinen joulupukki ja tuikkivat kynttilälyhdyt. Melkein voi kuulla kulkusten kilinän! Lue juttu Kari-Otson hurmaavasta joulutorpasta täältä.

2. Lyhtyjä ja metsän antimia

Kun kuistille nostaa ison rykelmän lyhtyjä ja seuraksi havuja, joulutunnelma on taattu. Kokkolalaisen mökin kuistilla hieno yksityiskohta ovat seinälle sommitellut käkkäräiset oksat. Kurkista Arjan ja Pekan mökkiin Villa Kultarantaan tästä.

3. Pyyhkäise jalat havumattoon

Vanhan hirsitalon näyttävää sisääntuloa koristavat klassiset kranssit, lyhdyt ja havut. Kengät voi pyyhkäistä portaan eteen levitettyyn havumattoon. Kurkkaa jouluiseen hirsitaloon.

4. Tule joulu hiihtäen

Vanhat sukset ovat ilo silmälle! Niiden lisäksi rustiikkista joulutunnelmaa kuistille tuovat suuri maitotonkka ja lyhdyt. Katso täältä kaikki kuvat romanttisesta joulukodista.

5. Värien puuterista harmoniaa

Pömpeli-nimisen hirsitalon vaaleanpunainen pariovi on huikean kaunis tausta talvisille havukoristeille. Lue juttu tunnelmallisesta Pömpelistä.

6. Koko julkisivu samaa tunnelmaa

Espoolaisen talon sisäänkäynnin edustalle on sommiteltu rykelmä ulkotulia ja yläkerran ikkunoista loistavat joulutähdet. Kurkista Annan ja Kimmon kotiin, joka on kuin vanhan ajan joulutarinasta.
Kommentoi »