Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Voikukkapesto on todellista lähiruokaa – valmista herkkutahna 5 minuutissa!

5 min

Voikukkapesto maistuu kasvis- ja kalaruokien kastikkeena sekä esimerkiksi grilliruokien, pizzan ja pastan kanssa. Säilytä voikukkapesto jääkaapissa ja käytä se parin päivän kuluessa.

6.5.2021
Reseptin ainekset
2,5 dl
kourallinen voikukan nuoria lehtiä
kourallinen muita villiyrttien nuoria lehtiä (esimerkiksi maitohorsmaa, vuohenputkea ja poimulehteä)
1 dl
siemeniä ja pähkinöitä (esimerkiksi cashewpähkinöitä, manteleita ja auringonkukansiemeniä)
(2 rkl ravintohiivahiutaleita)
1
valkosipulinkynsi
1½ dl
(oliivi)öljyä
suolaa
mustapippuria

Voikukkapesto – ohje:

  1. Huuhtele ja kuivaa voikukkien ja villi­yrttien lehdet. Voit miedontaa makua poistamalla lehtiruodin. Pane kaikki ainekset suolaa ja pippuria lukuun ottamatta sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää tarvittaessa öljyä vähitellen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt