0(0)
Viikunasalaatti fetalla ja pähkinöillä – täydellinen makusinfonia on hetkessä valmis syötäväksi
15 min
Viikunasalaatti on herkullinen yhdistelmä fetaa, pähkinöitä ja tuoreita viikunoita. Tarjoa makeansuolainen salaatti alkupalana tai lisukkeena. Jos kaipaat lihaa, lisää joukkoon muutama viipale hienonnettua ilmakuivattua kinkkua.
10.11.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 hengelle lisäkkeenä
6kypsää viikunaa
200 gfetaa (palana, ei kuutioina )
1 ruukkubasilikaa tai miniversoseosta
4 rkloliiviöljyä
2 rkllimettimehua
2 tljuoksevaa hunajaa
½ tl sormisuolaa
mustapippuria myllystä
6 rklpaahdettuja cashew- tai pistaasipähkinöitä

Viikunasalaatti fetalla ja pähkinöillä valmistuu näin:

  1. Lohko viikunat. Murustele feta. Laita ainekset tarjoiluvadille basilikanlehtien kanssa.
  2. Sekoita öljy, limettimehu, hunaja, suola ja pippuri keskenään. Valuta seosta viikunoille. Viimeistele pähkinöin.
  3. Tarjoa viikunasalaatti alkupalapöydässä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.