Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raikas omenacoleslaw

25 min

Omenacoleslaw tuo rapeutta ja raikkautta esimerkiksi tortilloihin, purilaisiin ja hodareihin.

26.6.2015
Reseptin ainekset
4-6 annosta
1
pieni varhaiskaali
1
fenkoli
1
vihreä omena (Granny Smith)
Pikamajoneesi
1
kananmuna (huoneenlämpöinen)
1 rkl
karkeaa dijonsinappia
1-2
valkosipulinkynttä
⅓ tl
suolaa
mustapippuria
2 dl
rypsiöljyä (huoneenlämpöistä)
1 rkl
limemehua

Omenacoleslaw – ohje:

  1. Valmista pikamajoneesi: Huolehdi, että kanamunat ja öljy ovat samanlämpöisiä, muuten kastike  juoksettuu. Riko kananmuna korkean ja kapean (sauvasekoitin)kulhon pohjalle. Lisää sinappi, kuoritut valkosipulinkynnet, suola ja pippuri.
  2. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle seisomaan. Kaada öljy kulhoon ja käynnistä sitten sauvasekoitin kulhon pohjalla. Nosta sauvasekoitin hitaasti ylös, ja majoneesi on valmis. Raikasta kastike limen mehulla.
  3. Leikkaa varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi, samoin fenkoli. Pese omena hyvin ja poista siitä siemenkota. Leikkaa omena ohuiksi suikaleiksi tai viipaleiksi. Yhdistä kasvikset ja majoneesi. Omenacoleslaw on valmis.

Vinkki!

Ota talteen myös perinteisen coleslaw-salaatin resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt