


Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti
30 min
Majoneesinen kaalisalaatti eli coleslaw on mainion mehevä lisuke, joka sopii niin grilliruokien kaveriksi kuin hampurilaisen väliin. Testaa tästä ihana coleslaw-salaatti!
Reseptin ainekset
4 annosta
Coleslaw
600 g
keräkaalia (mielellään kesäkaalia)
2
porkkanaa
2 dl
vettä
1 dl
väkiviinaetikkaa
½ dl
sokeria
2
laakerinlehteä
1 tl
suolaa
3
valkosipulinkynttä
2 dl
kevytmajoneesia
1 rkl
sinappia
½ tl
mustapippuria
Coleslaw – ohje:
- Suikaloi kaali. Kuori tai raaputa porkkanat. Suikaloi tai raasta (karkealla terällä) porkkanat. Sekoita kaali ja porkkanasuikaleet kulhossa.
- Mittaa vesi, väkiviinaetikka, sokeri, laakerinlehdet, suola ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Kiehauta ja jäähdytä.
- Kaada liemi kasvisten päälle ja anna marinoitua 10–15 minuuttia. Valuta neste pois.
- Mausta majoneesi sinapilla ja mustapippurilla. Sekoita salaatin joukkoon.
- Tarjoa coleslaw grilliruoan, hampurilaisen tai hot dogin lisukkeena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat