3,8(16)
Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti
Gluteeniton
Kasvis
30 min
Majoneesinen kaalisalaatti eli coleslaw on mainion mehevä lisuke, joka sopii niin grilliruokien kaveriksi kuin hampurilaisen väliin. Testaa tästä ihana coleslaw-salaatti!
7.7.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Coleslaw
600 gkeräkaalia (mielellään kesäkaalia)
2 porkkanaa
2 dlvettä
1 dlväkiviinaetikkaa
½ dlsokeria
2 laakerinlehteä
1 tlsuolaa
3valkosipulinkynttä
2 dlkevytmajoneesia
1 rklsinappia
½ tlmustapippuria

Coleslaw – ohje:

  1. Suikaloi kaali. Kuori tai raaputa porkkanat. Suikaloi tai raasta (karkealla terällä) porkkanat. Sekoita kaali ja porkkanasuikaleet kulhossa.
  2. Mittaa vesi, väkiviinaetikka, sokeri, laakerinlehdet, suola ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Kiehauta ja jäähdytä.
  3. Kaada liemi kasvisten päälle ja anna marinoitua 10–15 minuuttia. Valuta neste pois.
  4. Mausta majoneesi sinapilla ja mustapippurilla. Sekoita salaatin joukkoon.
  5. Tarjoa coleslaw grilliruoan, hampurilaisen tai hot dogin lisukkeena.
2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo