Maku

Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti

30 min
{
Aktiivinen30 min
Passiivinen
Majoneesinen kaalisalaatti eli coleslaw on mainion mehevä lisuke, joka sopii niin grilliruokien kaveriksi kuin hampurilaisen väliin. Testaa tästä ihana coleslaw-salaatti!
GL
MA
MU
3.6
1
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkeräkaalia (mielellään kesäkaalia)
  • 2 kplporkkanaa
  • 2 dlvettä
  • 1 dlväkiviinaetikkaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 tlsuolaa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 dlkevytmajoneesia
  • 1/2 rklsinappia
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Valmista coleslaw näin:

Suikaloi kaali ja pestyt tai raaputetut porkkanat kulhoon. M

ittaa kattilaan vesi, väkiviinaetikka, sokeri, laakerinlehdet, suola ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kiehauta ja jäähdytä.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna marinoitua 10–15 minuuttia.

Valuta neste pois.

Mausta majoneesi sinapilla ja mustapippurilla.

Sekoita salaatin joukkoon.

Tarjoile coleslaw lisukkeena.

MITÄ PIDIT?
3.6