0(0)
Vegaaninen tuorepuuro hurmaa – sekoita vain ainekset ja jääkaappi hoitaa loput!
gluteeniton
vegaani
2 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h
Vegaaninen tuorepuuro on loistava aamiainen tai lounaseväs. Valmista puuro edellisenä iltana rasiaan ja laita aamulla jäiset marjat päälle. Ne hoitavat sulaessaan muutaman tunnin kylmäsäilytyksen.
Julkaistu 30.1.2023
Kotivinkki
Reseptin ainekset 4 annosta
4 dlgluteenittomia kaurahiutaleita
2 rklchiansiemeniä
4 dlmantelimaitoa
2 dlmaustamatonta vegaanista jogurttia
1 tlvaniljauutetta (tai ¼ tl aitovaniljajauhetta)
4 dlpakastemarjoja sulatettuina
Lisäksi
maun mukaan kohmeisia marjoja, pähkinöitä, vaahterasiirappia

Vegaaninen tuorepuuro – ohje:

  1. Mittaa hiutaleet, siemenet, mantelimaito, jogurtti ja vanilja isoon kannelliseen kulhoon. Sekoita hyvin ja laita kansi kiinni. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mieluiten yön yli.
  2. Kääntele marjat puuron joukkoon ennen tarjoilua.
  3. Ripottele pinnalle esimerkiksi pähkinöitä, jäisiä marjoja ja vaahterasiirappia.

Kommentoi »