


Vegaaninen tuorepuuro hurmaa – sekoita vain ainekset ja jääkaappi hoitaa loput!
2 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h 0 min
Vegaaninen tuorepuuro on loistava aamiainen tai lounaseväs. Valmista puuro edellisenä iltana rasiaan ja laita aamulla jäiset marjat päälle. Ne hoitavat sulaessaan muutaman tunnin kylmäsäilytyksen.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
2 rkl
chiansiemeniä
4 dl
mantelimaitoa
2 dl
maustamatonta vegaanista jogurttia
1 tl
vaniljauutetta (tai ¼ tl aitovaniljajauhetta)
4 dl
pakastemarjoja sulatettuina
Lisäksi
maun mukaan kohmeisia marjoja, pähkinöitä, vaahterasiirappia
Vegaaninen tuorepuuro – ohje:
- Mittaa hiutaleet, siemenet, mantelimaito, jogurtti ja vanilja isoon kannelliseen kulhoon. Sekoita hyvin ja laita kansi kiinni. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mieluiten yön yli.
- Kääntele marjat puuron joukkoon ennen tarjoilua.
- Ripottele pinnalle esimerkiksi pähkinöitä, jäisiä marjoja ja vaahterasiirappia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat