Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen sienipiirakka suppilovahveroista

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Vegaaninen sienipiirakka saa mehevän suppilovahvero-tuorejuustotäytteen, johon chili antaa potkua ja omena raikkautta.

19.10.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
Pohja
100 g
maidotonta margariinia
100 g
vegaanista tuorejuustoa (Oatly påMackan)
2 dl
hiivaleipäjauhoja
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
Täyte
1
punasipuli
1/2
punaista chiliä
1
omena
1 l
suppilovahveroita
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
tuoretta rosmariinia
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
50 g
vegaanista tuorejuustoa (Oatly påMackan)

Vegaaninen sienipiirakka – ohje:

  1. Sekoita keskenään pehmeä margariini ja tuorejuusto.
  2. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Sekoita ne rasva-tuorejuustoseoksen kanssa, mutta älä vaivaa, ettei taikina sitkisty.
  3. Kääri taikina tuorekelmuun ja nosta jääkaappiin kovettumaan vähintään tunniksi, jotta siitä tulee helpommin käsiteltävää.
  4. Suikaloi sipuli ja chili. Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi. Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää öljy, sipuli, chili ja omena sekä mausteet.
  5. Kuullota hetki ja lisää vielä tuorejuusto. Sekoittele, kunnes se on sulanut täytteen joukkoon. Anna jäähtyä.
  6. Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä vuoan (Ø 24 cm) kokoiseksi. Nosta pohja vuokaan ja painele se pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla pohjaan reikiä. Kaada sieniseos piirakkapohjalle.
  7. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Peitä vegaaninen sienipiirakka loppuvaiheessa leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt