3,8(40)
Vegaaninen sienipiirakka suppilovahveroista
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min
Tässä vegaanisessa suppilovahveropiirakassa on mehevä tuorejuustotäyte, joka saa potkua chilistä ja raikkautta omenasta.
18.10.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
Pohja
100 gmaidotonta margariinia
100 gvegaanista tuorejuustoa (Oatly påMackan)
2 dlhiivaleipäjauhoja
1 tlpaprikajauhetta
1 tlleivinjauhetta
1/2 tlsuolaa
Täyte
1punasipuli
1/2punaista chiliä
1omena
1 lsuppilovahveroita
2 rklrypsiöljyä
1 tltuoretta rosmariinia
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
50 gvegaanista tuorejuustoa (Oatly påMackan)

Vegaaninen sienipiirakka leivotaan näin:

  1. Sekoita keskenään pehmeä margariini ja tuorejuusto.
  2. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Sekoita ne rasva-tuorejuustoseoksen kanssa, mutta älä vaivaa, ettei taikina sitkisty.
  3. Kääri taikina tuorekelmuun ja nosta jääkaappiin kovettumaan vähintään tunniksi, jotta siitä tulee helpommin käsiteltävää.
  4. Suikaloi sipuli ja chili. Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi. Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää öljy, sipuli, chili ja omena sekä mausteet.
  5. Kuullota hetki ja lisää vielä tuorejuusto. Sekoittele, kunnes se on sulanut täytteen joukkoon. Anna jäähtyä.
  6. Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä vuoan (Ø 24 cm) kokoiseksi. Nosta pohja vuokaan ja painele se pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla pohjaan reikiä. Kaada sieniseos piirakkapohjalle.
  7. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Peitä vegaaninen sienipiirakka loppuvaiheessa leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.

4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo