


Vegaaninen pinaattikeitto
1 h 5 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 50 min
Vegaaninen pinaattikeitto surautetaan soijamaidosta, pinaatista ja maissisuurimoista. Viimeistele maidoton, munaton ja gluteeniton keitto paahdetuilla pähkinöillä.
Reseptin ainekset
3 annosta
10 dl
soijajuomaa
2 rkl
maissiöljyä
3/4 dl
maissisuurimoita
1/2 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
1/2 tl
suolaa
1 dl
siirappia
300 g
pinaattia (pakaste)
1/2 dl
cashewpähkinöitä (paahdettuna)
1/2 dl
herneenversoja
Vegaaninen pinaattikeitto – ohje:
- Mittaa soijamaito kattilaan. Lisää öljy ja suurimot vatkaten sekä yrttiseos ja suolaa.
- Kuumenna, lisää siirappi ja anna hautua välillä hämmennellen reilu puolituntinen.
- Sekoita pinaatti jäisenä kuumaan liemeen ja kuumenna keitto.
- Nosta keitto hautumaan vielä pöydälle pannumyssyn alle tai kääri kattila paksun pyyhkeen sisälle (noin 20 minuutiksi).
- Ennen tarjoilua sekoita pinaattikeitto hyvin, tarkista maku, lisää suolaa tarpeen mukaan sekä kuumenna, mikäli pinaattikeitto on jäähtynyt liikaa.
- Tarjoile vegaaninen pinaattikeitto paahdettujen cashewpähkinöiden kera.
Vinkit!
- Keitto kannattaa valmistaa kaksiosaisessa puurokattilassa, jossa se kypsyy vesihauteessa eikä pala pohjaan.
- Nokkoskeiton saat käyttämällä pinaatin sijasta tuoreita nokkosia. Muista ryöpätä nokkoset ennen käyttöä.
- Katso myös: Näin valmistuu samettinen pinaattikeitto vain 10 minuutissa!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat