Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen pinaattikeitto

1 h 5 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 50 min

Vegaaninen pinaattikeitto surautetaan soijamaidosta, pinaatista ja maissisuurimoista. Viimeistele maidoton, munaton ja gluteeniton keitto paahdetuilla pähkinöillä.

24.11.2009
Reseptin ainekset
3 annosta
10 dl
soijajuomaa
2 rkl
maissiöljyä
3/4 dl
maissisuurimoita
1/2 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
1/2 tl
suolaa
1 dl
siirappia
300 g
pinaattia (pakaste)
1/2 dl
cashewpähkinöitä (paahdettuna)
1/2 dl
herneenversoja

Vegaaninen pinaattikeitto – ohje:

  1. Mittaa soijamaito kattilaan. Lisää öljy ja suurimot vatkaten sekä yrttiseos ja suolaa.
  2. Kuumenna, lisää siirappi ja anna hautua välillä hämmennellen reilu puolituntinen.
  3. Sekoita pinaatti jäisenä kuumaan liemeen ja kuumenna keitto.
  4. Nosta keitto hautumaan vielä pöydälle pannumyssyn alle tai kääri kattila paksun pyyhkeen sisälle (noin 20 minuutiksi).
  5. Ennen tarjoilua sekoita pinaattikeitto hyvin, tarkista maku, lisää suolaa tarpeen mukaan sekä kuumenna, mikäli pinaattikeitto on jäähtynyt liikaa.
  6. Tarjoile vegaaninen pinaattikeitto paahdettujen cashewpähkinöiden kera.

Vinkit!

  • Keitto kannattaa valmistaa kaksiosaisessa puurokattilassa, jossa se kypsyy vesihauteessa eikä pala pohjaan.
  • Nokkoskeiton saat käyttämällä pinaatin sijasta tuoreita nokkosia. Muista ryöpätä nokkoset ennen käyttöä.
  • Katso myös: Näin valmistuu samettinen pinaattikeitto vain 10 minuutissa!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt