Mittaa soijamaito kattilaan. Lisää öljy ja suurimot vatkaten sekä yrttiseos ja suolaa.
Kuumenna, lisää siirappi ja anna hautua välillä hämmennellen reilu puolituntinen.
Sekoita pinaatti jäisenä kuumaan liemeen ja kuumenna keitto.
Nosta keitto hautumaan vielä pöydälle pannumyssyn alle tai kääri kattila paksun pyyhkeen sisälle (noin 20 minuutiksi).
Ennen tarjoilua sekoita pinaattikeitto hyvin, tarkista maku, lisää suolaa tarpeen mukaan sekä kuumenna, mikäli pinaattikeitto on jäähtynyt liikaa.
Tarjoile pinaattikeitto paahdettujen cashewpähkinöiden kera.
•Keitto kannattaa valmistaa kaksiosaisessa puurokattilassa, jossa se kypsyy vesihauteessa eikä pala pohjaan.
•Nokkoskeiton saat käyttämällä pinaatin sijasta tuoreita nokkosia. Muista ryöpätä nokkoset ennen käyttöä.