Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Huijarin herkku

Vegaaninen mätisilli on täydellinen herkku ilman silliä!

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Huijarin mätisilli valmistetaan munakoisosta ja höystetään merilevävalmisteella. Sinappi antaa tälle herkulle sillimäisen maun.

21.11.2024
Reseptin ainekset
6–8 annosta
1 (noin 300 g)
munakoiso
1
punasipuli
½ dl
tilliä hienonnettuna
1 prk (200 g)
kaurafraichea
½ dl
vegaanista majoneesia
½ prk (à 170 g)
Cavi-art -merilevävalmistetta
½
sitruunan mehu
1 rkl
(dijonin)sinappia
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
¼ tl
sokeria

Vegaaninen mätisilli – ohje:

  1. Leikkaa munakoiso sillin kokoisiksi suikaleiksi (noin 1 × 5 cm). Kiehauta vesi ja lisää siihen hieman suolaa. Keitä munakoisosuikaleita noin 5 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta ja jäähdytä.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli. Sekoita kulhossa kaura¬fraiche, majoneesi, sipulit, tilli, merilevävalmiste, sitruunanmehu, sinappi, pippuri, suola ja sokeri.
  3. Sekoita jäähtyneet munakoisosuikaleet kastikkeeseen. Anna maustua vähintään puoli tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.

Saat reseptistä gluteenittoman, kun vaihdat kaurafraichen soijapohjaiseen fraicheen (esim. Oddlygood).

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt