


Huijarin herkku
Vegaaninen mätisilli on täydellinen herkku ilman silliä!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Huijarin mätisilli valmistetaan munakoisosta ja höystetään merilevävalmisteella. Sinappi antaa tälle herkulle sillimäisen maun.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
1 (noin 300 g)
munakoiso
1
punasipuli
½ dl
tilliä hienonnettuna
1 prk (200 g)
kaurafraichea
½ dl
vegaanista majoneesia
½ prk (à 170 g)
Cavi-art -merilevävalmistetta
½
sitruunan mehu
1 rkl
(dijonin)sinappia
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
¼ tl
sokeria
Vegaaninen mätisilli – ohje:
- Leikkaa munakoiso sillin kokoisiksi suikaleiksi (noin 1 × 5 cm). Kiehauta vesi ja lisää siihen hieman suolaa. Keitä munakoisosuikaleita noin 5 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta ja jäähdytä.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli. Sekoita kulhossa kaura¬fraiche, majoneesi, sipulit, tilli, merilevävalmiste, sitruunanmehu, sinappi, pippuri, suola ja sokeri.
- Sekoita jäähtyneet munakoisosuikaleet kastikkeeseen. Anna maustua vähintään puoli tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
Saat reseptistä gluteenittoman, kun vaihdat kaurafraichen soijapohjaiseen fraicheen (esim. Oddlygood).
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat