Vegaaninen kaali-kookoskeitto
gluteeniton
kasvis
laktoositon
maidoton
munaton
vegaani
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Reseptin ainekset 4 annosta
500 gkukkakaalia
400 gparsakaalia
2 kplsipulia
1 kplvalkosipulinkynttä
8 dlkasvislientä
1 tlkirveliä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
250 gkookosmaitoa
Pinnalle
1 dlkookoshiutaleita
Pese kaalit, irrottele kukinnot ja paloittele varret. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi.
Kumoa joukkoon kasvikset ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.
Lisää mausteet ja kookoskerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
Paahda kookoshiutaleet pannulla kevyesti. Tarjoa ne erikseen. Tarjoa kaali-kookoskeitto tuoreen leivän (tarvittaessa gluteenittoman) kanssa.