


Vegaaninen kaali-kookoskeitto
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
kukkakaalia
400 g
parsakaalia
2 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
8 dl
kasvislientä
1 tl
kirveliä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
250 g
kookosmaitoa
Pinnalle
1 dl
kookoshiutaleita
Pese kaalit, irrottele kukinnot ja paloittele varret. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi.
Kumoa joukkoon kasvikset ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.
Lisää mausteet ja kookoskerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
Paahda kookoshiutaleet pannulla kevyesti. Tarjoa ne erikseen. Tarjoa kaali-kookoskeitto tuoreen leivän (tarvittaessa gluteenittoman) kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat