Maku

Vegaaninen kaali-kookoskeitto

30 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.67
0


 

Tulosta
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gkukkakaalia
  • 400 gparsakaalia
  • 2 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 8 dlkasvislientä
  • 1 tlkirveliä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 250 gkookosmaitoa

Pinnalle

  • 1 dlkookoshiutaleita

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Pese kaalit, irrottele kukinnot ja paloittele varret. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi.

Kumoa joukkoon kasvikset ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kookoskerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Paahda kookoshiutaleet pannulla kevyesti. Tarjoa ne erikseen. Tarjoakaali-kookoskeitto tuoreen leivän (tarvittaessa gluteenittoman) kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.67