Maku

Vegaaninen kaali-kookoskeitto

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.7
0
Julkaistu: 14.6.2013


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 gkukkakaalia
  • 400 gparsakaalia
  • 2 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 8 dlkasvislientä
  • 1 tlkirveliä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 250 gkookosmaitoa

Pinnalle

  • 1 dlkookoshiutaleita
Tulosta

Pese kaalit, irrottele kukinnot ja paloittele varret. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi.

Kumoa joukkoon kasvikset ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kookoskerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Paahda kookoshiutaleet pannulla kevyesti. Tarjoa ne erikseen. Tarjoa kaali-kookoskeitto tuoreen leivän (tarvittaessa gluteenittoman) kanssa.

Kommentoi »