Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vatkattu ruispuolukkapuuro

1 h 55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 30 min

Ruispuolukkapuuro haudutetaan ensin pitkään, jonka jälkeen jäähtynyt puuro vatkataan kuohkeaksi. Happamanmakea herkku on ihana välipala tai jälkkäri!

21.2.2011
Reseptin ainekset
8 annosta
Ruispuolukkapuuro
1,5 l
vettä
350 g
puolukkasurvosta
1 tl
suolaa
4 ½ dl
ruisjauhoja
2 ½ dl
sokeria

Ruispuolukkapuuro – ohje:

  1. Kiehauta vesi kattilassa.
  2. Lisää puolukkasurvos (noin 3 1/2 dl) ja suola. Kiehauta.
  3. Lisää jauhot koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Varo paakkuuntumista.
  4. Kypsennä noin tunnin ajan välillä sekoittaen.
  5. Mausta sokerilla.
  6. Jäähdytä ruispuolukkapuuro ja vatkaa se sitten kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Vinkki!

Tarjoa vatkattu ruispuolukkapuuro halutessasi maidon kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt