Valkosuklaapannacotta ja kauden marjat
4 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
4 h Valkosuklaapannacotta on lusikoitavan pehmeä jälkiruokaherkku! Täyteläisen vanukkaan seuraksi sopivat raikkaat marjat.
GL
MU
3.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.10.2010

Valkosuklaapannacotta ja kauden marjat
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 dlkuohukermaa
- 2 1/2 dlkevytmaitoa
- 1/2 dlsokeria
- 50 gvalkosuklaata
- 1 tlvaniljasokeria
- 3 kplliivatelehteä
Lisäksi
- 3 dlmarjoja ( esim. mansikoita, vadelmia ja mustikoita)
- 10 gvalkosuklaata (raastettuna)
Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Kiehauta kattilassa kerma, maito ja sokerit ja lisää sekaan puristetut liivatteet ja raastettu valkosuklaa.
Nosta kattila sivuun.
Kaada annosvuokiin ja anna hyytyä peitettynä viileässä noin 4 tuntia.
Tarjoile pannacotta tuoreiden marjojen ja raastetun valkosuklaan kera.