


Valkosuklaapannacotta ja kauden marjat
4 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 4 h 0 min
Valkosuklaapannacotta on lusikoitavan pehmeä jälkiruokaherkku! Täyteläisen vanukkaan seuraksi sopivat raikkaat marjat.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kuohukermaa
2 1/2 dl
kevytmaitoa
1/2 dl
sokeria
50 g
valkosuklaata
1 tl
vaniljasokeria
3
liivatelehteä
Lisäksi
3 dl
marjoja ( esim. mansikoita, vadelmia ja mustikoita)
10 g
valkosuklaata (raastettuna)
Valkosuklaapannacotta marjoilla – ohje:
- Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.
- Kiehauta kattilassa kerma, maito ja sokerit ja lisää sekaan puristetut liivatteet ja raastettu valkosuklaa.
- Nosta kattila sivuun.
- Kaada annosvuokiin ja anna hyytyä peitettynä viileässä noin 4 tuntia.
- Tarjoile pannacotta tuoreiden marjojen ja raastetun valkosuklaan kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
