Maku

Valkosuklaapannacotta ja kauden marjat

4 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 h
Valkosuklaapannacotta on lusikoitavan pehmeä jälkiruokaherkku! Täyteläisen vanukkaan seuraksi sopivat raikkaat marjat.
GL
MU
3.4
4
Julkaistu: 18.10.2010


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 2 dlkuohukermaa
  • 2 1/2 dlkevytmaitoa
  • 1/2 dlsokeria
  • 50 gvalkosuklaata
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 kplliivatelehteä

Lisäksi

  • 3 dlmarjoja ( esim. mansikoita, vadelmia ja mustikoita)
  • 10 gvalkosuklaata (raastettuna)
Tulosta

Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Kiehauta kattilassa kerma, maito ja sokerit ja lisää sekaan puristetut liivatteet ja raastettu valkosuklaa.

Nosta kattila sivuun.

Kaada annosvuokiin ja anna hyytyä peitettynä viileässä noin 4 tuntia.

Tarjoile pannacotta tuoreiden marjojen ja raastetun valkosuklaan kera.

4 kommenttia