Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaapannacotta ja kauden marjat

4 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 4 h 0 min

Valkosuklaapannacotta on lusikoitavan pehmeä jälkiruokaherkku! Täyteläisen vanukkaan seuraksi sopivat raikkaat marjat.

18.10.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kuohukermaa
2 1/2 dl
kevytmaitoa
1/2 dl
sokeria
50 g
valkosuklaata
1 tl
vaniljasokeria
3
liivatelehteä
Lisäksi
3 dl
marjoja ( esim. mansikoita, vadelmia ja mustikoita)
10 g
valkosuklaata (raastettuna)

Valkosuklaapannacotta marjoilla – ohje:

  1. Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.
  2. Kiehauta kattilassa kerma, maito ja sokerit ja lisää sekaan puristetut liivatteet ja raastettu valkosuklaa.
  3. Nosta kattila sivuun.
  4. Kaada annosvuokiin ja anna hyytyä peitettynä viileässä noin 4 tuntia.
  5. Tarjoile pannacotta tuoreiden marjojen ja raastetun valkosuklaan kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt