Maku

Valkosuklaapannacotta ja kauden marjat

4 h 10 min
3.4
4

Valkosuklaapannacotta ja kauden marjat

GL
MU
4
3.4
Valkosuklaapannacotta on lusikoitavan pehmeä jälkiruokaherkku! Täyteläisen vanukkaan seuraksi sopivat raikkaat marjat.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlkuohukermaa
  • 2 1/2 dlkevytmaitoa
  • 1/2 dlsokeria
  • 50 gvalkosuklaata
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 kplliivatelehteä

Lisäksi

  • 3 dlmarjoja ( esim. mansikoita, vadelmia ja mustikoita)
  • 10 gvalkosuklaata (raastettuna)

Tee näin

4 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN4 h

Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Kiehauta kattilassa kerma, maito ja sokerit ja lisää sekaan puristetut liivatteet ja raastettu valkosuklaa.

Nosta kattila sivuun.

Kaada annosvuokiin ja anna hyytyä peitettynä viileässä noin 4 tuntia.

Tarjoile pannacotta tuoreiden marjojen ja raastetun valkosuklaan kera.

MITÄ PIDIT?
3.4
Katso myös nämä