Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaacookiet

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
12.9.2006
Reseptin ainekset
25 kpl
125 g
voita
1¼ dl
fariinisokeria
1 tl
vanilliinisokeria
1
muna
½ tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
2½ dl
vehnäjauhoja
175 g
valkosuklaata (rouhittuna)

Valkosuklaacookiet – ohje:

  1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä rouhitun suklaan kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se 24 osaan. Pyörittele taikinasta palloja ja painele ne litteiksi kekseiksi leivinpaperin päälle pellille.
  3. Paista valkosuklaacookiet 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Vinkki!

Voit käyttää valkosuklaan tilalla tummaa suklaata tai maitosuklaata. Jos haluat keksien pinnalle näkyviä suklaapaloja, painele ne taikinan pinnalle ennen paistoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt