Teksti
Kuvat
Julkaistu: 12.9.2006

Valkosuklaacookiet
Ainekset (25 kpl)
- 125 gvoita
- 1 1/4 dlfariinisokeria
- 1 tlvanilliinisokeria
- 1 kplmunaa
- 1/2 tlsuolaa
- 1 tlleivinjauhetta
- 2 1/2 dlvehnäjauhoja
- 175 gvalkosuklaata (rouhittuna)
Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä rouhitun suklaan kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se 24 osaan. Pyörittele taikinasta palloja ja painele ne litteiksi kekseiksi leivinpaperin päälle pellille.
Paista valkosuklaacookiet 200 asteessa noin 10 minuuttia.
•Voit käyttää valkosuklaan tilalla tummaa suklaata tai maitosuklaata. Jos haluat keksien pinnalle näkyviä suklaapaloja, painele ne taikinan pinnalle ennen paistoa.
MITÄ PIDIT?
4.27