Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaa-limeblondiet

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Blondiet ovat brownieiden vaalea versio, ja näissä herkullisen sitkoisissa blondieissa maistuu valkosuklaa ja lime. Nämä kannattaa leikata aika pieniksi paloiksi: makeutta riittää enemmän kuin tarpeeksi!

16.4.2015
Reseptin ainekset
16 palaa
175 g
voita
1 1/2 dl
fariinisokeria
1 dl
sokeria
3 kpl
munaa
1 kpl
limen raastettua kuorta
1 rkl
limen mehua
300 g
vehnäjauhoja (reilu 4 1/2 dl)
1 tl
leivinjauhetta
120 g
valkosuklaata

Ota voi ja munat ajoissa huoneenlämpöön.

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Vaahdota voi sokereiden kanssa vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi (n. 3 minuutin ajan). Lisää munat joukkoon yksi kerrallaan samalla vatkaten. Pese lime ja kuivaa, raasta sen kuori vaahdon joukkoon ja purista limen mehu, sekoita. 

Yhdistä toisessa kulhossa jauhot ja leivinjauhe. Rouhi valkosuklaa. Sekoita jauhot vaahdon joukkoon, lisää valkosuklaa sekoituksen loppuvaiheilla. Lopeta sekoittaminen juuri kun ainekset ovat yhdistyneet.

Vuoraa n. 20×20-senttinen (tai hieman suurempi) neliövuoka leivinpaperilla, levitä taikina tasaisesti vuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 30–35 minuuttia, riippuen vuoan koosta (suuremman vuoan kanssa lyhyempi paistoaika riittää). Valmis blondie on saanut hieman väriä pintaan mutta tuntuu vielä pehmeältä.

Anna jäähtyä täysin, ensin vuoassa ja sen jälkeen ritilällä, ennen kuin leikkaat paloiksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt