Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lipeäkalan kastike

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Lipeäkalan perinteinen kastike on valkokastike, joka antaa annokseen makua ja kermaisuutta.

5.12.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
Lipeäkalan kastike
25 g
voita
½ dl
vehnäjauhoja
5 dl
kevytmaitoa
½ rkl
sinappia
½ tl
suolaa

Lipeäkalan kastike – ohje:

  1. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot. Anna kuohahtaa, mutta älä ruskista. Lisää maito koko ajan sekoittaen.
  2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoittele välillä, jotta maito ei pääse palamaan pohjaan.
  3. Mausta valkokastike lopuksi sinapilla ja suolalla. Tarjoa valkokastike lipeäkalan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt