Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuuden raaka-aineen viettelys! Valkohomejuusto-rypälepiirakka kootaan suolakeksipohjalle

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Valkohomejuusto kaipaa seurakseen raikkaan vastaparin, ja se löytyy viinirypäleistä. Rypäleiden maku paranee entisestään kypsennyksen aikana. Valkohomejuusto-rypälepiirakan valmistus on helppoa, sillä tarvitset vain kuusi raaka-ainetta!

2.12.2020
Reseptin ainekset
8 annosta
100 g
suolakeksejä
50 g
voita
200 g
valkohomejuustoa
1 dl
kuohukermaa
1
kananmuna
150 g
punaisia viinirypäleitä

Valkohomejuusto-rypälepiirakka valmistetaan nän:

  1. Hienonna suolakeksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita ja painele seos irtopohjavuokaan (halk. 20 cm), jossa on pohjalla leivinpaperi. Nosta vuoka jääkaappiin.
  2. Paloittele valkohomejuusto kattilaan ja lisää kuohukerma. Keitä seosta, kunnes juusto on sulanut (juuston ei tarvitse sulaa aivan tasaiseksi). Nosta kattila kylmään vesihauteeseen ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  3. Lisää sulaneen valkohomejuuston joukkoon kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos keksipohjan päälle.
  4. Ripottele pintaan viinirypäleet ja paista valkohomejuusto-rypälepiirakkaa 25–30 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Valkohomejuusto-rypälepiirakka on parhaimmillaan jäähtyneenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt