


herkku alkupalapöytään
Valetonnikalatahna – kalaa muistuttava maku syntyy kapriksista ja rouhea rakenne manteleista ja kikherneistä
20 min
Kalaton tonnikalatahna valmistuu helposti manteleista ja kikherneistä. Makua tahnaan saadaan lisäämällä kapriksia, sipulia, tilliä ja sitruunaa.
Reseptin ainekset
10 annosta
2 dl
kuorittuja manteleita tai cashewpähkinöitä
1 tlk (380/230 g)
kikherneitä (käyttövalmiita)
½
pieni punasipuli
1 tlk (35 g)
pieniä kapriksia
1 dl
vegaanista majoneesia
½ dl
tilliä hienonnettuna
1 rkl
sitruunanmehua
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
Valetonnikalatahna – ohje:
- Kaada mantelit kuumuutta kestävään kulhoon. Kaada päälle kuumaa vettä niin paljon, että ne peittyvät. Anna manteleiden pehmetä 10 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele mantelit kylmällä vedellä.
- Huuhtele ja valuta kikherneet. Soseuta kikherneet ja mantelit karkeaksi tahnaksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
- Kuori ja hienonna sipuli. Valuta ja hienonna kaprikset. Lisää kaikki ainekset manteli-kikherneseokseen ja sekoita huolellisesti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat