Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vähäsokerinen omenahillo uunissa

3 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 30 min

Uunissa haudutettu omenahillo saa kylkeensä vain aavistuksen sokeria, jolloin omenoiden mahtava maku pääsee oikeuksiinsa. Vähäisemmän sokerimäärän vuoksi uuniomenahillo ei säily yhtä pitkään kuin perinteinen hillo. Voit myös pakastaa hillon.

12.10.2017
Reseptin ainekset
8 dl valmista hilloa
1,2 kg
omenoita (hapokas lajike)
1 dl
hillosokeria
1/4 dl
limen mehua
1 dl
vettä
1
vaniljatanko

Uuniomenahillo – ohje:

  1. Lohko omenat ja poista siemenkodat. Nosta lohkot kannelliseen uunivuokaan. Lisää sokeri, limen mehu ja vesi. Leikkaa vaniljatanko pitkittäin kahteen osaan ja nosta omenoiden joukkoon.
  2. Nosta vuoka 200-asteiseen uuniin. Sekoita lohkoja puolen tunnin kuluttua ja anna hillon hautua uunissa kannella peitettynä vielä 2 tuntia. Voit sekoitella seosta muutaman kerran hautumisen aikana.
  3. Poista vaniljatanko ja purkita uuniomenahillo kuumana pestyihin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje ja anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen nostamista viileään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt