Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vadelmatäyte laskiaispullalle – vaaleanpunainen vaahto tuo perinneherkkuun uutta twistiä

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Valmista perinteisen hillon sijaan laskiaispulliin raikkaan pinkki ja kuohkea vadelmatäyte. Kermainen vaahto suorastaan sulaa suuhun!

9.2.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
6–8 kpl
pullaa
Täyte
3 dl
vadelmia (pakaste, kotimainen)
2 kpl
liivatelehteä
1/2 dl
sokeria
2 dl
vispikermaa (rasvaa 38 %)

Laskiaispullan vadelmatäyte – ohje:

  1. Sulata vadelmat ja purista marjat siivilän läpi, jolloin siemenet ja mehu erottuvat. Säästä mehu.
  2. Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä. Kuumenna vadelmamehu kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Lisää kuivaksi puristetut liivatteet ja sokeri mehuun.
  3. Anna jäähtyä suunnilleen kädenlämpöiseksi, seos ei saa kuitenkaan vielä jähmettyä.
  4. Vaahdota kerma ja lisää vadelmamehuseos. Sekoita hyvin ja siirrä kylmään jähmettymään ainakin puoleksi tunniksi.
  5. Leikkaa pullista kansiosa pois. Pursota vadelmavaahtoa pohjaosalle ja nosta pullan kansiosa päälle. Siivilöi pinnalle tomusokeria.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt