Murskaa Digestivet ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjaiseen vuokaan (halkaisija n. 24 cm), laita jääkaappiin odottamaan.
Vaahdota Flora Vispi. Notkista tuorejuusto eri astiassa lisäämällä sinne sokeri. Murskaa vadelmia haarukalla ja sekoita tuorejuustoon.
Sulata suklaa vesihauteessa.
Laita liivatelehdet kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi pehmenemään. Kiehauta kattilassa 1 dl vettä ja purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois, sekoita kiehuvaan veteen yksi kerrallaan.
Yhdistä keskenään sulatettu valkosuklaa, tuorejuusto-vadelmaseos, Flora Vispi ja liivatevesi.
Kaada täyte vuokaan ja anna levätä jääkaapissa mielellään yön yli, mutta jos et millään malta odottaa, hyytymisessä menee muutama tunti.