3,5(11)
Uunissa paahdetut parsat
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Uunissa paahdettu parsa on parasta! Tämä kevätherkku valmistuu vartissa ja parsojen rakenne säilyy uunikypsennyksen ansioista napakkana. Sujauta uunissa paahdetut parsat salaattiin, tarjoa leivän päällä tai keveänä lisäkkeenä. Katso myös video!
20.4.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
500 gparsaa (1 nippu vihreää parsaa)
1 rkloliiviöljyä
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Valmista uunissa paahdetut parsat näin:

Kuori paksut parsat kuorimaveitsellä ohuelti (nupun alapuolelta lähtien). Ohuet parsat voi jättää kuorimatta. Leikkaa parsoista kuiva alaosa pois.

Nosta parsat leivinpaperin päälle pellille. Mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla.

Paahda 175-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia tai kunnes parsat ovat pehmeitä, mutta vielä napakoita. Varo ylikypsentämistä.

Tarjoa uunissa paahdetut parsat heti esimerkiksi timjami-sitruunaöljyn kera.

Hyväksy evästeet

YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.

Youtube video placeholder
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.