Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunissa paahdetut parsat

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Uunissa paahdettu parsa on parasta! Tämä kevätherkku valmistuu vartissa ja parsojen rakenne säilyy uunikypsennyksen ansioista napakkana. Sujauta uunissa paahdetut parsat salaattiin, tarjoa leivän päällä tai keveänä lisäkkeenä. Katso myös video!

20.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
parsaa (1 nippu vihreää parsaa)
1 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Uunissa paahdetut parsat – ohje:

  1. Kuori paksut parsat kuorimaveitsellä ohuelti (nupun alapuolelta lähtien). Ohuet parsat voi jättää kuorimatta. Leikkaa parsoista kuiva alaosa pois.
  2. Nosta parsat leivinpaperin päälle pellille. Mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla.
  3. Paahda 175-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia tai kunnes parsat ovat pehmeitä, mutta vielä napakoita. Varo ylikypsentämistä.
  4. Tarjoa uunissa paahdetut parsat heti esimerkiksi timjami-sitruunaöljyn kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt