


Uunissa paahdetut parsat
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Uunissa paahdettu parsa on parasta! Tämä kevätherkku valmistuu vartissa ja parsojen rakenne säilyy uunikypsennyksen ansioista napakkana. Sujauta uunissa paahdetut parsat salaattiin, tarjoa leivän päällä tai keveänä lisäkkeenä. Katso myös video!
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
parsaa (1 nippu vihreää parsaa)
1 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Uunissa paahdetut parsat – ohje:
- Kuori paksut parsat kuorimaveitsellä ohuelti (nupun alapuolelta lähtien). Ohuet parsat voi jättää kuorimatta. Leikkaa parsoista kuiva alaosa pois.
- Nosta parsat leivinpaperin päälle pellille. Mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla.
- Paahda 175-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia tai kunnes parsat ovat pehmeitä, mutta vielä napakoita. Varo ylikypsentämistä.
- Tarjoa uunissa paahdetut parsat heti esimerkiksi timjami-sitruunaöljyn kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat