Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuorejuusto-suklaaleivokset

1 h 30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 10 min

Tuorejuusto-suklaaleivokset hurmaavat kauniilla värillään. Kaunis leivos sopii pääsiäisen kahvihetkeen ja maistuu sekä suklaakakun että juustokakun ystäville!

18.2.2014
Reseptin ainekset
1 pellillinen
Tumma taikina
200 g
voita tai margariinia
3 dl
sokeria
3
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
300 g
pähkinäsuklaalevitettä
ripaus suolaa
Vaalea taikina
400 g
maustamatonta tuorejuustoa
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
¾ dl
vehnäjauhoja

Tuorejuusto-suklaaleivokset – ohje:

  1. Vatkaa rasva ja sokeri vaaleaksi seokseksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten.
  2. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos, levite ja suola taikinaan.
  3. Levitä tumma taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jätä pinta epätasaiseksi.
  4. Sekoita vaalean taikinan aineet. Tiputtele vaaleaa taikinaa lusikalla tumman taikinan päälle. Vedä lusikan varrella taikinoita pitkin niin, että värit sekoittuvat.
  5. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30–40 minuuttia, kunnes taikina on kypsää.

Katso myös: 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt