


Tuorejuusto-suklaaleivokset
1 h 30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 10 min
Tuorejuusto-suklaaleivokset hurmaavat kauniilla värillään. Kaunis leivos sopii pääsiäisen kahvihetkeen ja maistuu sekä suklaakakun että juustokakun ystäville!
Reseptin ainekset
1 pellillinen
Tumma taikina
200 g
voita tai margariinia
3 dl
sokeria
3
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
300 g
pähkinäsuklaalevitettä
ripaus suolaa
Vaalea taikina
400 g
maustamatonta tuorejuustoa
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
¾ dl
vehnäjauhoja
Tuorejuusto-suklaaleivokset – ohje:
- Vatkaa rasva ja sokeri vaaleaksi seokseksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten.
- Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos, levite ja suola taikinaan.
- Levitä tumma taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jätä pinta epätasaiseksi.
- Sekoita vaalean taikinan aineet. Tiputtele vaaleaa taikinaa lusikalla tumman taikinan päälle. Vedä lusikan varrella taikinoita pitkin niin, että värit sekoittuvat.
- Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30–40 minuuttia, kunnes taikina on kypsää.
Katso myös:
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat