Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Vegaaninen klassikko

Tofuskagen – sekoita helppo herkkutahna savutofusta ja vegaanisesta ”mädistä”!

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Tofuskagen on herkullinen vegaaninen versio klassisesta skagen-katkaraputahnasta. Tarjoile tofuskagen esimerkiksi saaristolaisleivän tai perunoiden kanssa tai osana buffetpöytää!

12.11.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Tofuskagen
200 g
savutofua
1
pieni punasipuli
2 dl
kaurafraichea
½ dl
vegaanista majoneesia (esim. Hellman’s)
½ dl
punaista Cavi-art-merilevävalmistetta
½
sitruunan mehu ja kuori
3 rkl
tilliä hienonnettuna
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa

Tofuskagen – ohje:

  1. Valuta ja murenna tofu kulhoon. Kuori ja hienonna punasipuli ja lisää tofun joukkoon.
  2. Lisää kaurafraiche, majoneesi ja merilevävalmiste sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Vinkki!

Myös musta merilevävalmiste sopii mainiosti tahnaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt