


Vegaaninen klassikko
Tofuskagen – sekoita helppo herkkutahna savutofusta ja vegaanisesta ”mädistä”!
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Tofuskagen on herkullinen vegaaninen versio klassisesta skagen-katkaraputahnasta. Tarjoile tofuskagen esimerkiksi saaristolaisleivän tai perunoiden kanssa tai osana buffetpöytää!
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Tofuskagen
200 g
savutofua
1
pieni punasipuli
2 dl
kaurafraichea
½ dl
vegaanista majoneesia (esim. Hellman’s)
½ dl
punaista Cavi-art-merilevävalmistetta
½
sitruunan mehu ja kuori
3 rkl
tilliä hienonnettuna
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
Tofuskagen – ohje:
- Valuta ja murenna tofu kulhoon. Kuori ja hienonna punasipuli ja lisää tofun joukkoon.
- Lisää kaurafraiche, majoneesi ja merilevävalmiste sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa.
Vinkki!
Myös musta merilevävalmiste sopii mainiosti tahnaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat