Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tiramisu kakkupohjaan

3 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 30 min

Etsitkö luotto-ohjetta tiramisukakkuun? Se on tässä! Aidon pehmeä ja mehevä tiramisu valmistetaan itse leivottuun kakkupohjaan. Suosittelemme!

Reseptin ainekset
16 annosta
4 kpl
munaa
1 1/2 dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
maissitärkkelystä
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
3 dl
kuohukermaa
250 g
mascarponejuustoa
3/4 dl
sokeria
2 rkl
mantelilikööriä
Kostutus
1 dl
espressoa
4 rkl
mantelilikööriä
Päälle
1/2 dl
kaakaojauhetta

Tiramisu kakkupohjaan – ohje:

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Yhdistä vehnäjauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe ja siivilöi jauhoseos taikinaan varovasti sekoittaen.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista 225-asteisessa uunissa 6–8 min.
  4. Kumoa kakkulevy sokeroidulle leivinpaperille. Poista paistopaperi ja anna levyn jäähtyä.
  5. Valmista täyte. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mascarpone, sokeri ja likööri.
  6. Leikkaa kakkulevy kolmeen osaan ja kostuta tasaisesti kahvi-likööriseoksella. Nosta yksi levyistä pohjaksi tarjoiluvadille. Levitä päälle kolmannes täytteestä. Täytä toinen ja kolmas kerros samoin.
  7. Anna tiramisun vetäytyä jääkaapissa ainakin pari tuntia.
  8. Siivilöi tiramisun päälle reilusti kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua. Tarjoa tiramisu espresson kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt