Maku

Sienisalaatti ilman kermaa – perinneherkun raikkaampi versio saa makunsa tillistä ja kapriksista

45 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen30 min
Sienisalaatin voi valmistaa myös ilman kermaa. Tätä reseptiä kannattaa kokeilla, sillä tillillä ja kapriksilla aateloitu maku ei ole lainkaan hullumpi!
GL
KA
LA
MA
MU
5
0
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa


Ainekset (6 annosta)

Sienisalaatti ilman kermaa

  • 1 kplsauvon sienikuutioita (säilyke 315/160g)
  • 2 rklkapriksia
  • 2 rklhienonnettua punasipulia
  • 1 rklhienonnettua tilliä
  • ½ kplvalkosipulinkynsi
  • 1 rklneitsytoliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Tulosta

Sienisalaatti ilman kermaa valmistuu näin:

  1. Valuta sienikuutiot hyvin. Hienonna kaprikset, punasipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita sienikuutiot, kaprikset, punasipuli ja valkosipuli hyvin keskenään. Lisää joukkoon hienonnettu tilli ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Anna tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua. Tarkista maku, lisää suolaa ja mustapippuria tarvittaessa.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen sienisalaatin resepti!

MITÄ PIDIT?
5