Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytekakkupohja – herkullisten ja onnistuneiden kakkujen salaisuus löytyy kuorrutuksen alta

2 h 15 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 1 h 15 min

Täytekakkupohja säilyttää muotonsa hyvin, ja kerrokset pysyvät leikatessa tasaisina. Rasvaa sisältävä täytekakkupohja on rakenteeltaan perinteistä sokerikakkupohjaa napakampi. Tällä ohjeella onnistut täytekakkupohjan teossa!

4.5.2015
Reseptin ainekset
20 annosta
Täytekakkupohja
6
munaa (luomu, M-koko)
2 dl
sokeria
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
100 g
voita

Täytekakkupohja – ohje:

  1. Ota täytekakkupohjan ainekset huoneenlämpöön tuntia ennen leipomista.
  2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele Ø noin 22 cm:n kokoinen kakkuvuoka. Leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperipala. Korppujauhota vuoan reunat.
  3. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
  4. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Sulata voi. Lisää jauhot muna-sokerivaahtoon siivilän läpi varovasti nuolijalla käännellen. Kääntele voi varovasti joukkoon.
  5. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista pohjaa uunin alatasolla 40–45 minuuttia, kunnes testitikkuun ei enää tartu taikinaa. Kumoa täytekakkupohja ritilälle jäähtymään.

Vinkki!

Etsitkö perinteistä reseptiä, johon tulee yhtä paljon munia, sokeria ja jauhoja? Kurkkaa tämä kakkupohja, jolla valmistat ihanan pehmeän kakun!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt