Voitele halkaisijaltaan noin 18–20 cm kakkuvuoka tai vuoraa vuoka leivinpaperilla.
Pane taatelit kattilaan. Lisää kattilaan vesi ja keitä taatelit pehmeiksi. Lisää voi kuumaan seokseen ja anna voin sulaa. Jätä seos jäähtymään.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää muna-sokerivaahtoon jogurtti ja jauhoseos vuorotellen koko ajan sekoittaen.
Lisää lopuksi taateli-rasvaseos nuolijalla varovasti käännellen. Sekoita, kunnes taikina on tasaista.
Kaada taikina kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 asteessa noin tunti.
Nosta kakku uunista ja jätä noin 5–10 minuutiksi vuokaan. Kippaa kakku jäähdytysritilälle.
Valmista lakukinuski. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Keitä keskilämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes kinuski paksuuntuu. Mausta lopuksi raakalakujauheella.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta vaahto klementiinin kuoriraasteella ja vaniljasokerilla.
Nosta jäähtynyt taatelikakku tarjoilualustalle. Kaada hieman jäähtynyt kinuski kakun päälle. Levitä kermavaahto kinuskin päälle. Koristele kakku pipareilla tai pienillä piparitaloilla.
Vinkit!
Voit testata kinuskin valmistumista tiputtamalla pisaran kinuskia kylmään veteen. Jos pisara hajoaa, kinuski ei ole valmista, ja jos pisara jähmettyy, on kinuski valmis.