


Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella
2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
Pehmeästi lohkeava pannacotta on täydellinen jälkiruoka, joka valmistuu hetkessä.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dl
Hyytelösokeri multia
2 dl
maitoa
2 dl
kermaa
1
kanelitanko
1
vaniljatanko
Puolukkakastike
200 g
pakastepuolukoita
2 dl
vettä
½ dl
hillo-marmeladisokeria
2
kanelitankoa
½ tl
kardemummaa
1. Mittaa kattilaan Hyytelösokeri multi, kerma ja maito. Lisää kanelitanko ja pitkittäin auki leikattu vaniljatanko.
2. Kuumenna seosta jatkuvasti sekoittaen. Kun massa kiehahtaa, anna sen kiehua noin puoli minuuttia.
3. Kaada massa suoraan pieniin tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin. Pannacotta hyytyy muutamassa tunnissa.
Puolukkakastike
1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Keitä hiljalleen 5–10 minuuttia.
2. Ota kanelitangot pois kattilasta ja halutessasi soseuta sauvasekoittimella.
3. Anna kastikkeen jäähtyä, niin se sakenee. Tarjoa puolukkakastike pannacottan kanssa.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat