Kotivinkki

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella

2 h 25 min
0
0

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella

Pehmeästi lohkeava pannacotta on täydellinen jälkiruoka, joka valmistuu hetkessä.
Teksti Kati Lindfors
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 dlHyytelösokeri multia
  • 2 dlmaitoa
  • 2 dlkermaa
  • 1kanelitanko
  • 1vaniljatanko

Puolukkakastike

  • 200 gpakastepuolukoita
  • 2 dlvettä
  • ½ dlhillo-marmeladisokeria
  • 2kanelitankoa
  • ½ tlkardemummaa

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h

1. Mittaa kattilaan Hyytelösokeri multi, kerma ja maito. Lisää kanelitanko ja pitkittäin auki leikattu vaniljatanko.

2. Kuumenna seosta jatkuvasti sekoittaen. Kun massa kiehahtaa, anna sen kiehua noin puoli minuuttia.

3. Kaada massa suoraan pieniin tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin. Pannacotta hyytyy muutamassa tunnissa.

Puolukkakastike

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Keitä hiljalleen 5–10 minuuttia.

2. Ota kanelitangot pois kattilasta ja halutessasi soseuta sauvasekoittimella.

3. Anna kastikkeen jäähtyä, niin se sakenee. Tarjoa puolukkakastike pannacottan kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä