Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tatti-omenapizza valmistuu helpommin kuin uskotkaan – asettele täytteet rieskan tai perunapohjan päälle, paista ja nauti!

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Tatti-omenapizza syntyy näppärästi ja nopsasti ilman vaivausta, kohotusta tai kaulimista, sillä sen voi koota rieskan, ruisleivän ja perunaviipaleiden päälle. Sienten ja omenan makuyhdistelmä tekee pizzasta vastustamattoman!

8.11.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Tatti-omenapizza
4
pyöreää peruna- tai ohrarieskaa
150 g
ranskankermaa
2 dl
mozzarellajuustoraastetta
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1 tl
hunajaa
⅓ tl
mustapippuria
2
herkkutattia
voita paistamiseen
2
kotimaista omenaa
½ rku
salviaa
⅓ tl
sormisuolaa

Tatti-omenapizza valmistuu näin:

  1. Nosta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon juustoraaste, paprikajauhe, hunaja ja mustapippuri. Levitä seos rieskoille.
  3. Puhdista sienet ja viipaloi ne ohuiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista sieniviipaleet siinä molemmin puolin 2–3 erässä. Nosta paistetut sienet lautaselle.
  4. Leikkaa omenat viipaleiksi. Asettele omenat ja sienet pizzapohjille. Ripottele salvianlehtiä päälle.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja sormisuolalla.

Vinkki!

Tatit voit korvata viljellyillä sienillä, kuten herkku- tai siitakesienillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt