


Tatti-omenapizza valmistuu helpommin kuin uskotkaan – asettele täytteet rieskan tai perunapohjan päälle, paista ja nauti!
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Tatti-omenapizza syntyy näppärästi ja nopsasti ilman vaivausta, kohotusta tai kaulimista, sillä sen voi koota rieskan, ruisleivän ja perunaviipaleiden päälle. Sienten ja omenan makuyhdistelmä tekee pizzasta vastustamattoman!
Reseptin ainekset
4 annosta
Tatti-omenapizza
4
pyöreää peruna- tai ohrarieskaa
150 g
ranskankermaa
2 dl
mozzarellajuustoraastetta
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1 tl
hunajaa
⅓ tl
mustapippuria
2
herkkutattia
voita paistamiseen
2
kotimaista omenaa
½ rku
salviaa
⅓ tl
sormisuolaa
Tatti-omenapizza valmistuu näin:
- Nosta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille.
- Sekoita ranskankerman joukkoon juustoraaste, paprikajauhe, hunaja ja mustapippuri. Levitä seos rieskoille.
- Puhdista sienet ja viipaloi ne ohuiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista sieniviipaleet siinä molemmin puolin 2–3 erässä. Nosta paistetut sienet lautaselle.
- Leikkaa omenat viipaleiksi. Asettele omenat ja sienet pizzapohjille. Ripottele salvianlehtiä päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja sormisuolalla.
Vinkki!
Tatit voit korvata viljellyillä sienillä, kuten herkku- tai siitakesienillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat