4,5(2)
Tatti-omenapizza valmistuu helpommin kuin uskotkaan – asettele täytteet rieskan tai perunapohjan päälle, paista ja nauti!
Kasvis
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Tatti-omenapizza syntyy näppärästi ja nopsasti ilman vaivausta, kohotusta tai kaulimista, sillä sen voi koota rieskan, ruisleivän ja perunaviipaleiden päälle. Sienten ja omenan makuyhdistelmä tekee pizzasta vastustamattoman!
8.11.2018
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Tatti-omenapizza
4pyöreää peruna- tai ohrarieskaa
150 granskankermaa
2 dlmozzarellajuustoraastetta
1 tl(savu)paprikajauhetta
1 tlhunajaa
⅓ tlmustapippuria
2 herkkutattia
voita paistamiseen
2kotimaista omenaa
½ rkusalviaa
⅓ tlsormisuolaa

Tatti-omenapizza valmistuu näin:

  1. Nosta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon juustoraaste, paprikajauhe, hunaja ja mustapippuri. Levitä seos rieskoille.
  3. Puhdista sienet ja viipaloi ne ohuiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista sieniviipaleet siinä molemmin puolin 2–3 erässä. Nosta paistetut sienet lautaselle.
  4. Leikkaa omenat viipaleiksi. Asettele omenat ja sienet pizzapohjille. Ripottele salvianlehtiä päälle.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja sormisuolalla.

Vinkki!

Tatit voit korvata viljellyillä sienillä, kuten herkku- tai siitakesienillä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo