Kotivinkki

Tattaripuuro ja mustikkasiirappi

25 min
0
0

Tattari ei ole heinäkasvi kuten varsinaiset viljat, vaan se kuuluu tatarkasveihin. Tattari on ravintoarvoltaan hyvä eikä sisällä lainkaan gluteenia, joten se sopii myös keliaakikoille. Valmista tattaripuuro ja mustikkasiirappi vaikkapa aamupalaksi.
Tulosta
Kuvat Ulrika Ekblom

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dltattarisuurimoita
  • 5 dlvettä
  • 3 dlmaitoa (tai vettä)
  • ripaus suolaa

Tarjoiluun

  • maitoa
  • mustikkasiirappia

Mustikkasiirappi

  • 4 dlpakastettuja mustikoita (250 g)
  • ½vaniljatanko
  • 2 dlsokeria
  • 2 dlvettä

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0