Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helpot sushimuffinit – mainiot suupalat rentoon juhlabuffetiin tai muuten vaan naposteltaviksi

1 h 30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 15 min

Helpot paistetut sushimuffinit voi valmistaa vaikka edellispäivältä jääneestä riisistä ja maukkaiksi marinoituneista lohikuutioista. Viimeistele srirachamajoneesilla!

22.4.2023
Reseptin ainekset
12 kpl
6
norileväarkkia
2 dl
kypsää sushi- tai basmatiriisiä (vajaa desi raakaa riisiä)
Marinoitu lohi
400 g
nahatonta kirjolohifileetä
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
oliivi- tai seesamiöljyä
1 rkl
hunajaa
1 tl
wasabia
2
kevätsipulinvartta
Sriracha-majoneesi
1 dl
majoneesia
2 tl
srirachaa
Viimeistely
1
avokado
2 tl
mustia tai vaaleita seesaminsiemeniä

Sushimuffinit – ohje:

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä edellispäivän tähteeksi jäänyttä riisiä.
  2. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipuli, soija, öljy, hunaja ja wasabi lohipalojen sekaan. Pane kulho jääkaappiin maustumaan vähintään tunniksi tai seuraavaan päivään.
  3. Hienonna kevätsipuli ja sekoita lohipalojen kanssa.
  4. Voitele muffinivuoan kolot kevyesti öljyllä.
  5. Leikkaa norilevyt neljään yhtä suureen neliöön, jolloin saat 24 pientä neliötä. Laita 2 neliötä päällekkäin. Lisää neliöiden päälle ruokalusikallinen riisiä ja levitä hieman.
  6. Painele levä-riisilevyt vuoan koloihin. Lusikoi lohipalat riisin päälle.
  7. Paista 200 asteessa 10−15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja nosta sushimuffinit koloista vadille.
  8. Leikkaa avokado pieniksi paloiksi. Sekoita sriracha majoneesiin. Viimeistele sushimuffinit avokadolla, seesaminsiemenillä ja sriracha-majoneesilla.

Vinkki!

Paista sushimuffineita vain sen verran, että lohipalat jäävät meheviksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt