Kotivinkki

Sushikulho savulohesta

15 min
0
0

Sushikulho savulohesta

Loihdi sushikulho, kun haluat trendikästä ja terveellistä ruokaa. Tässä ohjeessa oikaistaan ja käytetään pikariisiä.
Teksti Suvi Rüster
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (2-3 annosta)

  • 5 dlpikariisiä (Uncle Ben`s)
  • 2½ dlvettä
  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 1 tlsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • 1avokado
  • ½tuorekurkku
  • 1pieni porkkana
  • 1norileväarkki
  • 300 gsavustettua lohta
  • 1 tlseesaminsiemeniä

Lisäksi

  • hillottua sushi-inkivääriä
  • soijaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää pikariisi. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan noin 3 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.

2. Sekoita riisiviinietikka, sokeri ja suola keskenään ja lisää riisin joukkoon.

3. Halkaise avokado ja poista kivi. Viipaloi hedelmäliha kuoressaan ja kaapaise viipaleet lusikalla kuoren sisältä. Viipaloi kurkku. Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi lastuiksi. Leikkaa norileväarkki ohuiksi suikaleiksi.

4. Annostele riisiä kulhoihin. Levitä päälle avokadoa, kurkkua, porkkanaa, norilevää ja savustettua lohta. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Tarjoile sushi-kulhon lisänä sushi-inkivääriä ja soijaa.

Suosittelemme myös 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä