Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sushisalaatti – helpoin tapa herkutella sushilla (vaikka joka päivä!)

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Sushisalaatti tuo suosikkiruoan makumaailman lautasellesi ilman näpertämistä tai rullailua. Jos jääkaapistasi löytyy valmiiksi keitettyä sushiriisiä, onnistuu salaatin kokoaminen vieläkin vauhdikkaammin.

6.4.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
sushiriisiä
1 dl
riisiviinietikkaa
2 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
1
norileväarkki
2
avokadoa
1
porkkana
½
kurkku
2
ruukkua mizuna-salaattia (tai 1 ps salaattisekoitusta)
200 g
graavilohta
1 rkl
paahdettuja mustia seesaminsiemeniä
Kastike
½ dl
soijakastiketta
1 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
wasabitahnaa

Sushisalaatti valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä riisi nostamalla kattila kylmään vesialtaaseen. Sekoita riisiviinietikkaan sokeri ja suola. Lisää seos riisin joukkoon. Leikkaa leväarkki saksilla pieniksi paloiksi ja sekoita riisin joukkoon.
  2. Halkaise avokadot, poista kivet ja leikkaa hedelmäliha viipaleiksi. Kuori ja suikaloi porkkana. Leikkaa myös kurkku suikaleiksi.
  3. Lusikoi riisiseos tarjoiluvadille. Lisää salaatti, porkkanat ja kurkut. Nosta päälle lohiviipaleet. Ripottele pinnalle seesaminsiemenet.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt