Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suolakinuskipäärynät – simppeli ja suolaisenmakea jälkiruoka uppoaa kaikille

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Dippaa päärynät karamellikastikkeessa ja pyöräytä pistaasimurussa. Nauti suolaisenmakeiset päärynät jälkiruokana.

20.12.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
4
kypsää päärynää
1 dl
pistaasipähkinöitä
1½ tl
sormisuolaa
1 dl
kuohukermaa
20
kovaa toffeekaramellia (esim. Werthers Original)

Suolakinuskipäärynät – ohje:

  1. Huuhtele päärynät ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa pieni pala kantaa pois niin, että päärynä pysyy pystyssä.
  2. Hienonna pistaasit ja sekoita joukkoon suola.
  3. Mittaa kerma kattilaan ja kuumenna lähes kiehuvaksi. Lisää karamellit muutamassa erässä sitä mukaa kun ne liukenevat. Keitä keskilämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kaikki karamellit ovat sulaneet ja kastike on hieman paksuuntunut.
  4. Dippaa päärynät kinuskikastikkeessa ja pyöräytä sitten pistaasirouheessa. Laita päärynät leivinpaperin päälle kovettumaan hetkeksi ennen herkuttelua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt