Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaaneliöt (Brownies)

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
25.7.2005
Reseptin ainekset
12 palaa
200 g
tummaa suklaata
2 1/2 dl
sokeria
200 g
voita
1 tl
vaniljasokeria
5 kpl
munaa
1 3/4 dl
vehnäjauhoja
3/4 dl
kaakaojauhetta
Suklaakastike
1 dl
kuohukermaa
100 g
tummaa suklaata
1 rkl
kahvijuomaa

Suklaaneliöt – ohje:

  1. Voitele ja jauhota vuoka, mielellään suorakulmainen, kooltaan noin 20 × 30 senttiä.
  2. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai liedellä paksupohjaisessa kattilassa. Jätä jäähtymään hetkeksi.
  3. Mittaa kulhoon sokeri, pehmeä voi ja vaniljasokeri. Vatkaa vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Lisää myös sulatettu suklaa.
  4. Sekoita keskenään vehnäjauho ja kaakaojauhe, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin puoli tuntia. Suklaaneliöt saavat jäädä keskeltä hiukan kosteaksi.
  5. Leikkaa jäähtynyt kakkulevy neliöiksi.
  6. Tee halutessasi leivonnaisten seuraksi kuumaa suklaakastiketta. Lämmitä liedellä miedolla lämmöllä kermaa ja paloittele sen joukkoon tummaa suklaata. Sekoittele, kunnes suklaa on liuennut. Lisää kastikkeeseen vielä tilkka vahvaa kahvia.

Vinkki!

Ota talteen myös suosittu perinteisten mokkapalojen ohjeemme.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt