


Suklaalehdet
45 min
Kauniit suklaalehdet valmistuvat helposti. Tarvitset vain suklaata ja muotteina käytettäviä ruusunlehtiä. Jähmettymisen jälkeen lehdet irrotetaan suklaasta.
Reseptin ainekset
20 kpl
100 g
tummaa suklaata
20 kpl
ruusunlehteä
Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Huuhtele ruusunlehdet ja kuivaa ne hyvin.
Maalaa pensselillä tai pullasudilla lehtien alapintaan tasainen kerros suklaata. Aseta suklaalehdet rypistetyn leivinpaperin päälle niin, että ne taipuvat erilaisiin muotoihin.
Nosta koristeet pakastimeen puoleksi tunniksi ja irrota lehdet varovasti suklaasta.
Koristele suklaalehdillä tuorejuustopiirakka tai muita leivonnaisia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat