Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettu tuorejuustopiirakka

5 h 20 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h 50 min

Paistetun tuorejuustopiirakan pohja tehdään amerikkalaisista Oreo-kekseistä. Koristele piirakka suklaalehdillä ja mantelirouheella.

29.8.2017
Reseptin ainekset
12 palaa
Pohja
225 g
Oreo-keksejä (1/2 pakettia)
3 rkl
voita (sulatettuna)
Täyte
400 g
maustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
3/4 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2 kpl
munaa
Koristelu
10–20 kpl
suklaalehteä
2 rkl
mantelirouhetta

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Murskaa keksit monitoimikoneessa tai sulje ne pussiin ja murskaa keksit kaulimella. Sekoita voisula keksimuruihin.

Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen ympyrä piirakkavuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Painele keksiseos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin keskitasolla 7 minuuttia. Nosta vuoka ritilälle jäähtymään. Laske uunin lämpötila 140 asteeseen.

Sekoita kulhossa tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi. Lisää munat yksitellen ja sekoita vain sen verran, että seos on tasaista. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta.

Paista piirakkaa uunin alatasolla 40 minuuttia.

Anna piirakan jäähtyä huoneenlämmössä noin tunnin ajan ja nosta se sitten jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön ajaksi.

Koristele tuorejuustopiirakka suklaalehdillä ja mantelirouheella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt