Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaabrowniekeksit – tuhdit ja tahmeat herkkupalat ovat kuin minikokoisia kakkuja

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Suklaabrowniekeksien rakenne on hieman kakkumainen brownien tyyliin. Pehmeiden keksien päälle ripoteltava sormisuola antaa maulle juuri sopivan terän. Ohje on myös gluteeniton!

11.3.2020
Reseptin ainekset
20 kpl
100 g
tummaa suklaata
7½ dl
tomusokeria
2 dl
tummaa kaakaojauhetta
2
ison kananmunan valkuaista
1 iso
kananmuna
3 rkl
kaakaonibsejä ( tai tummaa suklaata pieneksi rouhittuna)
Päälle
1 tl
sormisuolaa
tummaa suklaata sulatettuna

Suklaabrowniekeksit valmistetaan näin:

  1. Rouhi suklaa. Yhdistä se tomusokerin ja kaakaojauheen kanssa kulhossa. Vatkaa valkuaisten ja munan rakenne rikki. Sekoita joukkoon tomusokeriseos ja kaakaonibsit.
  2. Lusikoi taikinasta ruokalusikan kokoisia nokareita leivinpaperilla päällystetyille pelleille. Jätä leviämisvaraa. Ripottele hieman sormisuolaa kekseille.
  3. Paista 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 10−15 minuuttia, kunnes keksit ovat juuri ja juuri kypsiä. Käännä peltiä paistamisen puolessavälissä.
  4. Anna keksien jäähtyä kokonaan. Sulata halutessasi suklaata ja koristele keksit suklaaraidoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt