


Huippukokin muhkea leffaeväs! Kahden makkaran Submarine-leipä taltuttaa kovemmankin nälän
15 min
Huippukokki Teemu Laurell kokkaa ravintolatyön vuoksi arkisin vähemmän. Submarine-leipiä hän nauttii yleensä sunnuntaisen vapaapäivän leffaeväänä. Itse tehty remouladekastike nostaa ruokaisan välipalan uudelle tasolle.
Reseptin ainekset
2 annosta
1–2
varsisellerin vartta
1 pieni
punasipuli
¼
jäävuorisalaattia
2
tomaattia
2 tl
valkoviinietikkaa
1 rkl
oliiviöljyä
ripaus
suolaa ja mustapippuria
2
vaaleaa pikkupatonkia tai 1 iso patonki
2 rkl
sinappia (Yellow mustard)
1 dl
majoneesia tai remouladekastiketta (ks. linkki ohjeeseen)
200 g
mortadella-makkaraa
200 g
chorizomakkaraa
200 g
cheddarjuustoa
jalapenoja
Submarine-leipä valmistuu näin:
- Leikkaa selleri, punasipuli, jäävuorisalaatti ohuiksi viipaleiksi kulhoon. Lisää valkoviinietikka, öljy, suola ja mustapippuri ja sekoita. Viipaloi tomaatit.
- Paahda leipiä halutessasi 160-asteisessa uunissa muutama minuutti.
- Sivele leivän sisäpintoihin ohuelti sinappia ja sitten majoneesia tai remouladekastiketta.
- Täytä leipä leikatulla mortadellalla, chorizolla sekä juustolla. Lisää tomaattiviipaleet, jalapenot ja salaatti. Rouhi päälle mustapippuria ja nauti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat