Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Huippukokin muhkea leffaeväs! Kahden makkaran Submarine-leipä taltuttaa kovemmankin nälän

15 min

Huippukokki Teemu Laurell kokkaa ravintolatyön vuoksi arkisin vähemmän. Submarine-leipiä hän nauttii yleensä sunnuntaisen vapaapäivän leffaeväänä. Itse tehty remouladekastike nostaa ruokaisan välipalan uudelle tasolle.

1.9.2021
Reseptin ainekset
2 annosta
1–2
varsisellerin vartta
1 pieni
punasipuli
¼
jäävuorisalaattia
2
tomaattia
2 tl
valkoviinietikkaa
1 rkl
oliiviöljyä
ripaus
suolaa ja mustapippuria
2
vaaleaa pikkupatonkia tai 1 iso patonki
2 rkl
sinappia (Yellow mustard)
1 dl
majoneesia tai remouladekastiketta (ks. linkki ohjeeseen)
200 g
mortadella-makkaraa
200 g
chorizomakkaraa
200 g
cheddarjuustoa
jalapenoja

Submarine-leipä valmistuu näin:

  1. Leikkaa selleri, punasipuli, jäävuorisalaatti ohuiksi viipaleiksi kulhoon. Lisää valkoviinietikka, öljy, suola ja mustapippuri ja sekoita. Viipaloi tomaatit.
  2. Paahda leipiä halutessasi 160-asteisessa uunissa muutama minuutti.
  3. Sivele leivän sisäpintoihin ohuelti sinappia ja sitten majoneesia tai remouladekastiketta.
  4. Täytä leipä leikatulla mortadellalla, chorizolla sekä juustolla. Lisää tomaattiviipaleet, jalapenot ja salaatti. Rouhi päälle mustapippuria ja nauti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt