Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Remouladekastike – näin valmistat herkullisen kastikkeen itse

15 min

Remouladekastike kruunaa esimerkiksi kalaruoat! Majoneesi- ja ranskankermapohjainen kastike saa makua kapriksista, punasipulista ja tillistä. Poimi huippukokki Teemu Laurellin resepti!

9.8.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
Remouladekastike
1
pieni punasipuli
1 rku
tilliä
½ prk (à 50g)
pieniä kapriksia
1 dl
ranskankermaa
1 dl
majoneesia
2 tl
dijonsinappia
½
sitruunan mehu
2 tl
sitruunankuoriraastetta
mustapippuria
(suolaa)

Remouladekastike valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi sipuli, hienonna tilli. Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita ainekset kulhossa. Lisää ranskankerma ja majoneesi.
  2. Mausta sinapilla, pippurilla, sitruunanmehulla ja -kuorella. Maista, lisää tarvittaessa suolaa.

Vinkki!

Tarjoile remouladekastike esimerkiksi itse tehtyjen rapeiden kalapuikkojen kanssa! Katso Teemu Laurellin kalapuikkoresepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt