Maku

Rémouladekastike

20 min
3
0

Rémouladekastike

Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1 kplkeltuaista
  • 1 rklviinietikkaa
  • 1 tlsinappia
  • 1/4 tlsokeria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 1 1/2 dlrypsiöljyä

Lisäksi

  • 1 rklkapriksia (hienonnettuna)
  • 1/6 kplmaustekurkkuja (hienonnettuna)
  • 1 rklpersiljaa (hienonnettuna)
  • 1 kplanjovista (hienonnettuna)
  • 2 tldijoninsinappia
  • 1/4 tlrakuunaa
  • 1 dlkuohukermaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paras tulos syntyy, kun kaikki rémouladekastikkeen ainekset ovat huoneenlämpöisiä.

Pane kulhoon keltuainen, etikka, sinappi, sokeri, suola ja pippuri.

Ala lisätä öljyä ensin tipoittain koko ajan sähkö- tai kierrevatkaimella sekoittaen. Kun majoneesi alkaa saostua, voit lisätä öljyä ohuena nauhana. Sekoita koko ajan, kunnes majoneesi on tasaista ja sakeaa.

Sekoita majoneesiin loput ainekset ja viimeisenä vaahdoksi vatkattu kerma. Tarkista rémouladen maku.

Tarjoa rémouladekastike esimerkiksi paistetun kalan tai höyrytettyjen kasvisten kastikkeena.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä