Maku

Remouladekastike – näin valmistat herkullisen kastikkeen itse

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Remouladekastike kruunaa esimerkiksi kalaruoat! Majoneesi- ja ranskankermapohjainen kastike saa makua kapriksista, punasipulista ja tillistä. Poimi huippukokki Teemu Laurellin resepti!
GL
KA
3.4
0
Julkaistu: 9.8.2021


Ainekset (4 annosta)

Remouladekastike

  • 1 pieni punasipuli
  • 1 rku tilliä
  • ½ prk (à 50g) pieniä kapriksia
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 dl majoneesia
  • 2 tl dijonsinappia
  • ½sitruunan mehu
  • 2 tlsitruunankuoriraastetta
  • mustapippuria
  • (suolaa)
Tulosta

Remouladekastike valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi sipuli, hienonna tilli. Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita ainekset kulhossa. Lisää ranskankerma ja majoneesi.
  2. Mausta sinapilla, pippurilla, sitruunanmehulla ja -kuorella. Maista, lisää tarvittaessa suolaa.

Vinkki!

Tarjoile remouladekastike esimerkiksi itse tehtyjen rapeiden kalapuikkojen kanssa! Katso Teemu Laurellin kalapuikkoresepti.

Kommentoi »