


Remouladekastike – näin valmistat herkullisen kastikkeen itse
15 min
Remouladekastike kruunaa esimerkiksi kalaruoat! Majoneesi- ja ranskankermapohjainen kastike saa makua kapriksista, punasipulista ja tillistä. Poimi huippukokki Teemu Laurellin resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
Remouladekastike
1
pieni punasipuli
1 rku
tilliä
½ prk (à 50g)
pieniä kapriksia
1 dl
ranskankermaa
1 dl
majoneesia
2 tl
dijonsinappia
½
sitruunan mehu
2 tl
sitruunankuoriraastetta
mustapippuria
(suolaa)
Remouladekastike valmistuu näin:
- Kuori ja kuutioi sipuli, hienonna tilli. Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita ainekset kulhossa. Lisää ranskankerma ja majoneesi.
- Mausta sinapilla, pippurilla, sitruunanmehulla ja -kuorella. Maista, lisää tarvittaessa suolaa.
Vinkki!
Tarjoile remouladekastike esimerkiksi itse tehtyjen rapeiden kalapuikkojen kanssa! Katso Teemu Laurellin kalapuikkoresepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat