Nyt herkutellaan! Raparperikääretorttu valmistuu helposti lähikaupan aineksista
Gluteeniton
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h
Raparperikääretorttu on raikkaan ilmava herkku, joka valmistuu ilman turhia kikkailuja. Sopivan kirpeää, mutta kuitenkin makean täyteläistä – maku vie kielen mennessään! Resepti on myös gluteeniton.
Ripottele sokeria valmiin pohjan päälle ja kumoa se toiselle leivinpaperille. Irrota leivinpaperi, mutta jätä se kuitenkin pohjan päälle. Näin torttupohja ei kuivu jäähtyessään.
Valmista täyte vatkaamalla kerma ja mausta se sitruunamehulla ja sokerilla.
Levitä täyte jäähtyneen torttupohjan päälle. Älä levitä täytettä takareunaan asti, sillä se tulee yli kääriessä.
Kääri torttu tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Anna maustua muuta tunti jääkaapissa leivinpaperin sisällä.