Maku

Raikas sitruunaruoho-pannacotta

2 h 15 min
0
0

Raikas sitruunaruoho-pannacotta sopii mausteisen aterian jälkiruoaksi. Kokeile reseptiä ja ihastu!
Tulosta
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness

Ainekset (4 annosta)

Sitruunaruoho-pannacotta

  • 3,3 dlkuohukermaa (1 prk Valion Eila-kuohukermaa)
  • 1,5 kplliivatelehteä
  • 0,5 dlsokeria
  • 1 tlsitruunaruohotahnaa

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Sitruunaruoho-pannacotta valmistuu näin:

  1. Laita keskikokoiseen kulhoon kylmää vettä ja jääpaloja.
  2. Lisää liivatelehdet. 
  3. Laita kerma kattilaan, kiehauta ja lisää sokeri sekä sitruunruohotahna. Voit myös käyttää tuoretta sitruunaruohoa jos löydät sitä kaupasta. 
  4. Anna kerman kiehahtaa. 
  5. Kun liivatelehdet ovat pehmenneet, purista niistä ylimääräinen vesi pois ja lisää kerman joukkoon. 
  6. Sekoita. 
  7. Kaada kermaseos annoskulhoihin ja jäähdytä jääkaapissa ainakin 2 tuntia, mieluiten yön yli. 
  8. Koristele annokset ennen tarjoilua tummalla suklaarouheella ja kookoshiutaleilla. 

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!

MITÄ PIDIT?
0