Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raikas sitruunaruohopannacotta

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Raikas sitruunaruohopannacotta sopii mausteisen aterian jälkiruoaksi. Kokeile reseptiä ja ihastu!

Reseptin ainekset
4 annosta
Sitruunaruohopannacotta
3,3 dl
kuohukermaa (1 prk Valion Eila-kuohukermaa)
1,5
liivatelehteä
0,5 dl
sokeria
1 tl
sitruunaruohotahnaa

Sitruunaruohopannacotta – ohje:

  1. Laita keskikokoiseen kulhoon kylmää vettä ja jääpaloja.
  2. Lisää liivatelehdet. 
  3. Laita kerma kattilaan, kiehauta ja lisää sokeri sekä sitruunaruohotahna. Voit myös käyttää tuoretta sitruunaruohoa jos löydät sitä kaupasta. 
  4. Anna kerman kiehahtaa. 
  5. Kun liivatelehdet ovat pehmenneet, purista niistä ylimääräinen vesi pois ja lisää kerman joukkoon. 
  6. Sekoita. 
  7. Kaada kermaseos annoskulhoihin ja jäähdytä jääkaapissa ainakin 2 tuntia, mieluiten yön yli. 
  8. Koristele annokset ennen tarjoilua tummalla suklaarouheella ja kookoshiutaleilla. 

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt