


Raikas sitruunaruohopannacotta
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Raikas sitruunaruohopannacotta sopii mausteisen aterian jälkiruoaksi. Kokeile reseptiä ja ihastu!
Reseptin ainekset
4 annosta
Sitruunaruohopannacotta
3,3 dl
kuohukermaa (1 prk Valion Eila-kuohukermaa)
1,5
liivatelehteä
0,5 dl
sokeria
1 tl
sitruunaruohotahnaa
Sitruunaruohopannacotta – ohje:
- Laita keskikokoiseen kulhoon kylmää vettä ja jääpaloja.
- Lisää liivatelehdet.
- Laita kerma kattilaan, kiehauta ja lisää sokeri sekä sitruunaruohotahna. Voit myös käyttää tuoretta sitruunaruohoa jos löydät sitä kaupasta.
- Anna kerman kiehahtaa.
- Kun liivatelehdet ovat pehmenneet, purista niistä ylimääräinen vesi pois ja lisää kerman joukkoon.
- Sekoita.
- Kaada kermaseos annoskulhoihin ja jäähdytä jääkaapissa ainakin 2 tuntia, mieluiten yön yli.
- Koristele annokset ennen tarjoilua tummalla suklaarouheella ja kookoshiutaleilla.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat