Maku

Sitruunaruoho-pannacotta

2 h 15 min
0
0

Sitruunaruoho-pannacotta

Raikas sitruunaruoho-pannacotta sopii mausteisen aterian jälkiruoaksi.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 3,3 dlkuohukermaa (1 prk Valion Eila-kuohukermaa)
  • 1,5 kplliivatelehteä
  • 0,5 dlsokeria
  • 1 tlsitruunaruohotahnaa

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Laita keskikokoiseen kulhoon kylmää vettä ja jääpaloja.

Lisää liivatelehdet. 

Laita kerma kattilaan, kiehauta ja lisää sokeri sekä sitruunruohotahna. Voit myös käyttää tuoretta sitruunaruohoa jos löydät sitä kaupasta. 

Anna kerman kiehahtaa. 

Kun liivatelehdet ovat pehmenneet, purista niistä ylimääräinen vesi pois ja lisää kerman joukkoon. 

Sekoita. 

Kaada kermaseos annoskulhoihin ja jäähdytä jääkaapissa ainakin 2 tuntia, mieluiten yön yli. 

Koristele pannacotat ennen tarjoilua tummalla suklaarouheella ja kookoshiutaleilla. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä