4,2(43)
Pannacotta – jälkiruokaklassikko, joka lumoaa silkinpehmeällä maullaan
Gluteeniton
Munaton
Kasvis
3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h
Pannacotta on todellinen klassikkojälkiruoka! Voit valmistaa jälkiruoan hyvissä ajoin jääkaappiin hyytymään. Tarjoa kermainen pannacotta hedelmien, marjojen tai hillon kera. Katso myös videolta, kuinka pannacotta valmistuu!
Julkaistu 12.11.2010
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Pannacotta
5 dlkuohukermaa
2liivatelehteä
½ dlsokeria
1 rklvaniljasokeria
Lisäksi
tuoretta mangoa kuutioituna
tuoretta minttua hienonnettuna

Pannacotta – ohje:

  1. Upota liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Mittaa kattilaan puolet kermasta, sokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Nosta liedeltä. 
  3. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi. Liuota ne kuumaan kermaseokseen. Sekoita. 
  4. Kaada sekaan loppu kerma.
  5. Jaa seos pieniin laseihin tai jälkiruokakulhoihin. Saat 6 pientä tai 4 isoa annosta. 
  6. Anna pannacottien hyytyä peitettynä jääkaapissa 3–4 tuntia tai yön yli. 
  7. Tarjoa pannacotta hedelmien, marjojen tai hillon kera. Kuvassa näkyvän mangosalsan saat sekoittamalla pieneksi kuutioidun mangon joukkoon hienonnettua minttua. Raikas hedelmälisäke sopii ihanasti pannacotan seuraksi.  

Hyväksy evästeet

YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.

Youtube video placeholder
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.