Pannacotta – jälkiruokaklassikko, joka lumoaa silkinpehmeällä maullaan
3 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
3 h Pannacotta on todellinen klassikkojälkiruoka! Voit valmistaa jälkiruoan hyvissä ajoin jääkaappiin hyytymään. Tarjoa kermainen pannacotta hedelmien, marjojen tai hillon kera. Katso myös videolta, kuinka pannacotta valmistuu!
GL
MU
KA
4.2
Kuvat
Julkaistu 12.11.2010

Pannacotta – jälkiruokaklassikko, joka lumoaa silkinpehmeällä maullaan
Reseptin ainekset (4 annosta)
Pannacotta
- 5 dlkuohukermaa
- 2liivatelehteä
- ½ dlsokeria
- 1 rklvaniljasokeria
Lisäksi
- tuoretta mangoa kuutioituna
- tuoretta minttua hienonnettuna
Pannacotta – ohje:
- Upota liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
- Mittaa kattilaan puolet kermasta, sokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Nosta liedeltä.
- Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi. Liuota ne kuumaan kermaseokseen. Sekoita.
- Kaada sekaan loppu kerma.
- Jaa seos pieniin laseihin tai jälkiruokakulhoihin. Saat 6 pientä tai 4 isoa annosta.
- Anna pannacottien hyytyä peitettynä jääkaapissa 3–4 tuntia tai yön yli.
- Tarjoa pannacotta hedelmien, marjojen tai hillon kera. Kuvassa näkyvän mangosalsan saat sekoittamalla pieneksi kuutioidun mangon joukkoon hienonnettua minttua. Raikas hedelmälisäke sopii ihanasti pannacotan seuraksi.
Hyväksy evästeet
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.


Pannacotta ja ananassalsa
Maku

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella
Kotivinkki

Mojitopannacotta
Maku

Kerrospannacotta
Maku

Kirnupiimäpannacotta ja chilillä maustettua ananasta
Kotivinkki

Mustaherukkapannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää
Kotivinkki

Lakritsipannacotta
Maku

Tyrniglöginen pannacotta
Maku

Mokkapannacotta
Maku