


Sienisalaattidippi – tarjoa sienisalaatti ricottajuustolla täydennetyn koukuttavan dipin muodossa
2 h 40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 30 min
Sekoita suolasienistä ja ricottajuustosta herkullinen dippi joulupöytään.
Reseptin ainekset
6 annosta
100 g (noin 2 dl)
suolasieniä
1 prk (250 g)
ricottajuustoa
½ dl
vispi- tai kuohukermaa
1 rku
ruohosipulia hienonnettuna
2 tl
sitruunanmehua
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Sienisalaattidippi – ohje:
- Liota sieniä kylmässä vedessä muutamasta tunnista vuorokauteen, riippuen niiden suolaisuudesta. Vaihda vettä välillä ja maista sieniä. Jos sienet ovat todella suolaisia, voit kiehauttaa ne vedessä. Huuhtele ja valuta sienet.
- Pane kaikki dipin ainekset tehosekoittimeen tai -leikkuriin ja käytä konetta, kunnes seos on sopivan rouheaa. Anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Lusikoi dippi tarjoilukulhoon. Tarjoa esimerkiksi ruislastujen, varrasleivän tai näkkärin kanssa. Valitse gluteenittomaan annokseen gluteeniton leipä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat