


Sienisalaatti suppilovahveroista – pikaisesti valmistuva herkku saa raikkautta jogurtista
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Sienisalaatti syntyy mainiosti suppilovahveroista. Tarjoa jogurttipohjainen suppilovahverosalaatti uuniperunoiden kanssa, leivän päällä tai esimerkiksi kalaruokien lisukkeena.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
suppilovahveroita
1
sipuli
½ tl
suolaa
½ tl
timjamia hienonnettuna
¼ tl
valkopippuria
n. ½ dl
paksua, maustamatonta jogurttia (esim. turkkilaista jogurttia)
2–3 tl
sitruunanmehua
Sienisalaatti suppilovahveroista – ohje:
- Puhdista ja hienonna sienet. Kuori ja hienonna sipuli.
- Laita sienet kuivalle pannulle ja kuumenna, kunnes neste irtoaa. Lisää sipulit. Kuumenna, kunnes neste on lähes haihtunut. Lisää mausteet ja anna sienten jäähtyä noin 20 minuuttia.
- Sekoita joukkoon maustamatonta jogurttia sen verran, että salaatti on sopivan notkeaa. Mausta sitruunanmehulla. Tarjoa pikasalaatti esimerkiksi uuniperunoiden kanssa. Se sopii myös leivän päälle tai lisukkeeksi.
Vinkki!
Voit valmistaa samalla ohjeella salaattia myös muista pannuvalmiista sienistä, kuten tateista, kantarelleista tai mustatorvisienistä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat