Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sieni-mascarponecannellonit

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Suolasienillä ja mascarponella täytetyt cannellonit ovat täydellinen viikonloppuruoka. Kevennettyä versiota varten voit korvata osan tai kaiken mascarponesta myös ricottalla.

27.1.2016
Reseptin ainekset
8 annosta
250 g
cannelloneja
2 dl
mozzarellajuustoraastetta
Tomaattikastike
400 g
tomaattimurskaa
1 rkl
oliiviöljyä
0,5 rkl
ruokokidesokeria
mustapippuria rouhittuna
suolaa
Sienitäyte
300 g
suolasieniä hienonnettuna
1 kpl
sipuli
200 g
ricottaa (voi korvata mascarponella)
100 g
mascarponea
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
kananmuna
0,5 dl
tuoretta timjamia silputtuna
1 rkl
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
  1. Laita uuni lämpenemään 230 °C.
  2. Hienonna suolasieniä kevyesti ja liota niitä siivilässä juoksevan veden alla 5 minutttia. Maista ja jatka liottamista vielä 2 minuuttia, jos liian suolaisia.
  3. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi.
  4. Paista huolella liotettuja sieniä sipuleiden kanssa pannulla, kunnes sipulit ovat kypsyneet ja sienistä haihtuneet ylimääräiset nesteet.
  5. Yhdistä mascarpone, ricotta ja kananmuna kulhossa. Lisää joukkoon jäähtyneet sienet. Sekoita ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä hienonnetulla timjamilla.
  6. Mausta toisessa kulhossa tomaattikastike sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kaada tomaattikastike uunivuoan pohjalle. Täytä tyhjät cannelloni-putket yksitellen sienitäytteellä ja lado niitä vierekkäin tomaattikastikkeen päälle uunivuokaan.
  8. Ripottele mozzarellaraaste tasaisesti cannellonien päälle ja peitä uunivuoka kevyesti alumiinifoliolla. Paista 230 °C uunissa 30 minuuttia. Ota folio pois ja jatka paistamista, kunnes juustopinta on saanut kauniin rusketuksen.
  9. Anna sieni-mascarponecannellonien jäähtyä rauhassa ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt