Kotivinkki

Saag paneer

20 min
1.5
0

Saag paneer

KA
0
1.5
Saag paneer on nopea kasvisruokaherkku, joka valmistetaan pinaatista, juustosta ja aasialaisista mausteista.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 pspakastepinaattia (150 g)
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1vihreä paprika
  • 1pieni tai iso vihreä chili
  • 2tomaattia
  • 2 rklvoita
  • 1-2 rklmietoa currytahnaa
  • 1 dlturkkilaista jogurttia
  • 1 dlkermaa
  • ½-1 tlsuolaa
  • 250 gKotijuustoa tai Perinteistä tuorejuustoa (Valio)

Lisäksi

  • basmatiriisiä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Sulata pinaatti. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise, poista siemenet ja hienonna paprika. Hienonna myös chili. Kuutioi tomaatit.

2. Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää sipulit, paprika ja chili. Kuullota hetki. Lisää currytahna, pinaatti ja tomaatit. Anna seoksen kiehua noin viisi minuuttia.

3. Lisää pannulle jogurtti ja kerma. Hauduta niitä pari minuuttia ja mausta suolalla.

4. Kuutioi juusto, lisää se ruokaan ja kuumenna vielä kerran. Tarjoa saag paneer riisin kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
1.5
Katso myös nämä