


Saag paneer
20 min
Saag paneer on nopea kasvisruokaherkku, joka valmistetaan pinaatista, juustosta ja aasialaisista mausteista.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 ps
pakastepinaattia (150 g)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
vihreä paprika
1
pieni tai iso vihreä chili
2
tomaattia
2 rkl
voita
1-2 rkl
mietoa currytahnaa
1 dl
turkkilaista jogurttia
1 dl
kermaa
½-1 tl
suolaa
250 g
Kotijuustoa tai Perinteistä tuorejuustoa (Valio)
Lisäksi
basmatiriisiä
1. Sulata pinaatti. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise, poista siemenet ja hienonna paprika. Hienonna myös chili. Kuutioi tomaatit.
2. Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää sipulit, paprika ja chili. Kuullota hetki. Lisää currytahna, pinaatti ja tomaatit. Anna seoksen kiehua noin viisi minuuttia.
3. Lisää pannulle jogurtti ja kerma. Hauduta niitä pari minuuttia ja mausta suolalla.
4. Kuutioi juusto, lisää se ruokaan ja kuumenna vielä kerran. Tarjoa saag paneer riisin kanssa.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat