


Palak paneer
10 min
Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer syntyy vain kymmenessä minuutissa. Nauti ihana kasvismuhennos riisin ja naanleivän kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
pakastettua pinaattia
2 rkl
öljyä
1-2
valkosipulinkynttä
1 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
inkivääritahnaa
1 tl
garam masala -mausteseosta
1 tl
jeeraa eli juustokuminaa
½ tl
vihreää tai punaista chilitahnaa
1 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
1 tl
suolaa
250 g
kotijuustoa
Lisäksi
valmista naanleipää
keitettyä riisiä
1. Ota pinaattipussi huoneenlämpöön. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää valkosipulit, tomaattipyree, inkivääritahna, garam masala ja jeera. Paista mausteita keskilämmöllä pari minuuttia. Lisää chilitahna, vesi, ruokakerma, suola ja pinaatit. Kiehauta ja hauduta 8-10 minuuttia. Lisää joukkoon kuutioitu kotijuusto.
3. Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile palak paneer naanleivän ja riisin kanssa.
Suosittelemme myös
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat