Kotivinkki

Palak paneer

10 min
0
0

Palak paneer

KA
0
0
Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer syntyy vain kymmenessä minuutissa. Nauti ihana kasvismuhennos riisin ja naanleivän kanssa.
Teksti Suvi Rüster
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 150 gpakastettua pinaattia
  • 2 rklöljyä
  • 1-2valkosipulinkynttä
  • 1 rkltomaattipyreetä
  • 1 rklinkivääritahnaa
  • 1 tlgaram masala -mausteseosta
  • 1 tljeeraa eli juustokuminaa
  • ½ tlvihreää tai punaista chilitahnaa
  • 1 dlvettä
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 tlsuolaa
  • 250 gkotijuustoa

Lisäksi

  • valmista naanleipää
  • keitettyä riisiä

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

1. Ota pinaattipussi huoneenlämpöön. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

2. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää valkosipulit, tomaattipyree, inkivääritahna, garam masala ja jeera. Paista mausteita keskilämmöllä pari minuuttia. Lisää chilitahna, vesi, ruokakerma, suola ja pinaatit. Kiehauta ja hauduta 8-10 minuuttia. Lisää joukkoon kuutioitu kotijuusto.

3. Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile palak paneer naanleivän ja riisin kanssa.

Suosittelemme myös

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä