Kotivinkki

Palak paneer

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer syntyy vain kymmenessä minuutissa. Nauti ihana kasvismuhennos riisin ja naanleivän kanssa.
KA
4.1
0
Julkaistu 24.5.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 150 gpakastettua pinaattia
  • 2 rklöljyä
  • 1-2valkosipulinkynttä
  • 1 rkltomaattipyreetä
  • 1 rklinkivääritahnaa
  • 1 tlgaram masala -mausteseosta
  • 1 tljeeraa eli juustokuminaa
  • ½ tlvihreää tai punaista chilitahnaa
  • 1 dlvettä
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 tlsuolaa
  • 250 gkotijuustoa

Lisäksi

  • valmista naanleipää
  • keitettyä riisiä
Tulosta

1. Ota pinaattipussi huoneenlämpöön. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

2. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää valkosipulit, tomaattipyree, inkivääritahna, garam masala ja jeera. Paista mausteita keskilämmöllä pari minuuttia. Lisää chilitahna, vesi, ruokakerma, suola ja pinaatit. Kiehauta ja hauduta 8-10 minuuttia. Lisää joukkoon kuutioitu kotijuusto.

3. Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile palak paneer naanleivän ja riisin kanssa.

Suosittelemme myös

Kommentoi »