Palak paneer
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer syntyy vain kymmenessä minuutissa. Nauti ihana kasvismuhennos riisin ja naanleivän kanssa.
KA
4.1
Kuvat
Julkaistu 24.5.2016

Palak paneer
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 150 gpakastettua pinaattia
- 2 rklöljyä
- 1-2valkosipulinkynttä
- 1 rkltomaattipyreetä
- 1 rklinkivääritahnaa
- 1 tlgaram masala -mausteseosta
- 1 tljeeraa eli juustokuminaa
- ½ tlvihreää tai punaista chilitahnaa
- 1 dlvettä
- 2 dlruokakermaa
- 1 tlsuolaa
- 250 gkotijuustoa
Lisäksi
- valmista naanleipää
- keitettyä riisiä
1. Ota pinaattipussi huoneenlämpöön. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää valkosipulit, tomaattipyree, inkivääritahna, garam masala ja jeera. Paista mausteita keskilämmöllä pari minuuttia. Lisää chilitahna, vesi, ruokakerma, suola ja pinaatit. Kiehauta ja hauduta 8-10 minuuttia. Lisää joukkoon kuutioitu kotijuusto.
3. Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile palak paneer naanleivän ja riisin kanssa.